ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Εκδήλωση

Χριστουγεννιάτικη χορωδιακή εκδήλωση διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς στο Αμφιθέατρο ΤΕΙ το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 19:30

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς σας προσκαλεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου να τραγουδήσουμε μαζί  την ‘Αγια Νύχτα, Ave Maria, τα Καστοριανά μας κάλαντα αλλά και κάλαντα και από άλλες περιοχές της Ελλάδος.
Στο μουσικό μας ταξίδι αυτό συμμετέχουν η Χορωδία του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, και η Παραδοσιακή Χορωδία του συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος».
Η Χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια με 30 χρόνια πορεία, κατά την οποία έχουν δώσει συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Βοστώνη,  στην Κωνσταντινούπολη ενώ έχουν πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις σε Φεστιβάλ και χορωδιακές  εμφανίσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έρχονται στην Καστοριά για μια ξεχωριστή και επίκαιρη εμφάνιση.
Η Παραδοσιακή Χορωδία «Αθανάσιος Χριστόπουλος» με ποικίλες και σημαντικές δραστηριότητες και πολλές εμφανίσεις εκτός συνόρων Καστοριάς για μια φορά ακόμη θα μας καταπλήξει.
Θα τραγουδήσουμε και :  *το Νεραντζολέμονο, Μη μου θυμώνεις μάτια μου, **Coro **di **Zingarelle από την όπερα **La **Traviata,* και πολλά ακόμη γνωστά και αγαπητά τραγούδια.
*Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 19.30 στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς *

Συμμετέχουν στην εκδήλωση:

Παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ”
Πιάνο: Νικόλαος Καρατζίδης
Διεύθυνση: Μαρία Βλαχάβα

Χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης “ΑΝΑΤΟΛΙΑ” (φωτο)
Πιάνο: Βαλέρια Χαριτίδου
Σολίστ: Στέργιος Παρίσης, βαρύτονος
Διεύθυνση: Γιάννα Αθανασιάδου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

 

 

Back to top button