Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Ελευθέριος Συναδινός μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Λοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη

Σήμερα Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), μαζί με τον Γιάννη Κουριαννίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και τον Δημήτριο Βαλασίδη, Συνταγματάρχη ε.α., κατέθεσαν στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ως μάρτυρες υπεράσπισης του Λοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη.

Σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Κανονισμό 20-1 η αποστολή του Στρατού είναι να εξασφαλίζει την άμυνα της Χώρας και να υπερασπίζει την Εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας. Επομένως, οποιαδήποτε διαταγή δεν συνάδει με την αποστολή του Στρατού είναι παράνομη και καταχρηστική.

Η πειθαρχική δίωξη του Λοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη, ο οποίος ήδη αθωώθηκε στο αντίστοιχο ποινικό δικαστήριο, αποτελεί μία άμεση επέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην ομαλή λειτουργία του στρατεύματος με στόχο την αλλοίωση του χαρακτήρα του, την απομάκρυνσή του από την εθνική του αποστολή και τη χρήση του στις μικροπολιτικές και ιδεολογικές επιδιώξεις ενός αριστερού παραλογισμού.

Η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, επιδιώκοντας την στήριξή του για την απερίσπαστη και υπηρεσιακά αυτόνομη εκτέλεση της υψηλότατης αποστολής του.

patrie.gr

 

One Comment

  1. ΄Παραλογισμός να υπηρετήσει την πατρίδα του από άλλο πόστο; Με αυτό το μισθό; Δηλαδή οι θέσεις σας θέλουν τον στρατιωτικό στη γραφειάρα του να εξαπολύει την άποψη του και ο μήνας να έχει πάντα 9;;

Back to top button