ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τα Κανόνια: Πρωταγωνιστής ο Γαϊτανάκης της Κορησού – Τρίλεπτο ανατροπής με δύο γκολ! (πίνακας – φωτο)

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή στον πίνακα των σκόρερ, αφού από την πρώτη εφτάδα, μόλις ένας από αυτούς κατάφερε να βρει δίχτυα στα ματς της 14ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Στην κορυφή, Μήλιος και Νούλας της Πολυκάρπης και του Βογατσικού αντίστοιχα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ωστόσο, εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα με 14 γκολ. Μάλιστα, ο Χρήστος Νούλας της Ομόνοιας, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα κι έτσι θα απουσιάσει από το επόμενο ή επόμενα ματς του πρωταθλήματος.

Στο 29′ Γαϊτανάκης με διαγώνιο σουτ ισοφαρίζει σε 1-1
Αντίθετα ο Δημήτρης Δρανιτσάρης που επανήλθε στα γήπεδα μετά από έξι αγωνιστικές λόγω τιμωρίας του, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μειώνοντας κατά 3 γκολ την διαφορά του από την 1η θέση.

 Στο 32′ Γαϊτανάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, βάζει την ομάδα του στη θέση του… οδηγού (2-1)
 Πρωταγωνιστής της ημέρας, ήταν αναμφίβολα ο Γαϊτανάκης της Δόξας Κορησού, ο οποίος σε διάστημα τριών λεπτών (29’ -32’) πέτυχε δύο γκολ ανατρέποντας το 0-1 σε 2-1, ενώ άλλοι δύο ήταν οι παίκτες που σκόραραν δις, ο Λαζαρίδης του Βογατσικού και ο Σαββόπουλος Β. του Νταηλάκη, ο οποίος, μάλιστα πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

sentranews.gr

 

Back to top button