Καστοριά: 14 Αφγανοί πρόσφυγες μαγείρεψαν μαζί με τον ‘Άλλο άνθρωπο” στο σιντριβάνι (φωτο)

Χθες στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον ‘Άλλο άνθρωπο” στο σιντριβάνι στο Πάρκο Ολυμπιακής φλόγας προσκλήθηκαν κι έλαβαν μέρος 14 Αφγανοί πρόσφυγες από τη δομή στο ξενοδοχείο DEDIS. Μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Εργασίας Καστοριάς, ανταποκρίθηκαν όσοι είχαν κάποια σχέση με τη μαγειρική.

Το ευχαριστήριο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ηλιακτίδα”: 
Χθες (σ.σ. 12/2/2019) συμμετείχαμε στην εκδήλωση Street Free Food η οποία οργανώθηκε από την ομάδα «Άλλος άνθρωπος» σε συνεργασία με την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς. Πραγματοποιήθηκε στο συντριβάνι της πόλης όπου μικροί και μεγάλοι ανέδειξαν τις μαγειρικές του ικανότητες. Το ταλέντο μαγειρικής είχε την ευκαιρία να αναδείξει και η δική μας ομάδα παιδιών όπου συμμετείχαν 14 παιδιά τα οποία μαγείρεψαν για όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.
Ευχαριστούμε πολύ την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς για την πρόσκληση της και την όμορφη εμπειρία που είχαμε. Αναμένουμε το επόμενο ραντεβού μας για τις επόμενες γαστρονομικές απολαύσεις.
To πρόγραμμα “Providing Education and Immediate Accommodation to Migrant Children in Greece, PEDIA” χρηματοδοτείται από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM Greece) και το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης.

Η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς ευχαριστεί:
Μαγειρέψαμε, φάγαμε, τραγουδήσαμε και πολύ το χαρήκαμε. Ευχαριστούμε τον “Άλλο άνθρωπο – κοινωνική κουζίνα” τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για την πρωτοβουλία και την τιμή που μας έκανε να μοιραστούμε μαζί την προσφορά του στον ΑΝΘΡΩΠΟ! Ευχαριστούμε τα 14 παιδιά για την βοήθεια και τη συμμετοχή.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς που στηρίξατε τη δράση αυτήν. Ραντεβού ξανά τον Μάιο!

Αυτή την ώρα “Ο άλλος άνθρωπος” μαγειρεύει στο συντριβάνι (φωτογραφίες)

7 σχόλια

 1. Οι Aφγανοί ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, είναι Λαθρομετανάστες.

  • Είναι όμως άνθρωποι σε αντίθεση με σένα που η ψυχή σου είναι όμορφη σαν νυχτερίδα

  • Νομίζω εκεί που ανεφοδίαζαν τα αμερικανικά αεροσκάφη για να χτυπούν το Αφγανιστάν και άλλες χώρες λέγεται Σούδα; Που είναι να δεις αυτό; Α ναι! Στην Κρήτη! Και τι δημιουργεί ο πόλεμος; Ερείπια, φτώχεια, κυνηγητό…Ελπίζω κύριε Μπατμαν να μη χρειαστεί να την κάνεις άρον άρον από την Γκόθαμ συνωστισμένος….

 2. Dr Who, δεν είπε κανείς οτι είναι σαύρες, άνθρωποι είναι, αλλά όχι πρόσφυγες, λαθρομετανάστες, άνοιξε κανένα λεξικό. εσύ Βασιλάκη ρούφα το αυγό σου και μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί εσύ που είσαι φοβιτσιάρης να την έκανες σε μια κρίση και να άφηνες τα γυναικόπαιδα και τους γέρους πίσω και εσύ να έτρεχες στην κακή Δύση (μη μου πείς πως θα πήγαινες στη Βενεζουέλα ή στην Β.Κορέα!) ,να μαγειρεύεις στα συντριβάνια, (αλήθεια γυναικόπαιδα γιατί δεν είχε απο την Ανατολή στο ιβέντ;) αλλά εγώ σαν Bat-Man και πολλοί υπερήρωες σαν και εμένα θα υπερασπιζόμασταν την γη μας.

  • Βασίλης για σένα. Τα υποκοριστικά τα επιτρέπω μόνο σε ανθρώπους (με όλη τη σημασία της λέξης).Επίσης μου αρέσει εδώ, μαζί με τους ανθρώπους…Όσο για το τι υπερασπίζεσαι και τι ΘΑ υπερασπιζόσουν..ξαναδιάβασε το σχόλιό μου σκέψου το και λίγο και τα ξαναλέμε..

 3. Βασίλειε μιά χαρά το διάβασα το σχόλιό σου, εσύ δεν απαντάς σε τίποτα απο αυτά που γράφω, άλλος ένας αριστερούλης συριζούλης χωρίς επιχειρήματα και άποψη είσαι, που ακολουθεί τη γραμμή του Αλ6, κούφιες “ανθρωπιστικές” κορώνες της πλάκας απο την βολή του σπιτιού, που προφανώς έγινε επι πασοκ, παίρνεις και εσύ 0,60 το σχόλιο ή είσαι απο τους άλους που το κάνουν τσάμπα? Τους χρήσιμους ……ους.

  • Εγώ; Σύριζα; Δεν απορώ πλέον που ούτε την απάντηση δεν ”έπιασες”…Ούτε για Ρόμπιν δεν κάνεις φίλτατε…ΞΑΝΑματαδιάβασε Κατ-μαν…

shares