Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Νέος υποψήφιος στο Δήμο Καστοριάς – Ζητούνται άμεσα υποψήφιοι σύμβουλοι

Καστοριανοί, Καστοριανές! Καλημέρα!  Ξύπνησα σήμερα το πρωί κι αποφάσισα να κάνω πράξη το όνειρο που είδα χθες βράδυ και μου άρεσε…να γίνω Δήμαρχος Καστοριάς!

Θυμάμαι πως ήταν απογευματάκι όταν είδα έναν κύκνο να κοιτάζει προς τον ουρανό με βλέμμα σκεπτικό. Το φεγγάρι είχε ήδη εμφανιστεί. Ένας δυνατός κρότος ακούστηκε από τον πάνω όροφο και με ξύπνησε….

Κι εκεί ήταν που αντιλήφθηκα το «κάλεσμα»:

κύκνος=άρχοντας λίμνης

λίμνη=Καστοριά

άρχοντας = Δήμαρχος

φεγγάρι στον ουρανό ώρα απογευματινή = το μέλλον 

Μέχρι στιγμής έχω μιλήσει με κάποιους συγγενείς και φίλους…

Μήπως κι εσύ που διαβάζεις τώρα θέλεις να έρθεις στην ομάδα μου;

Ψάχνω 25 άνδρες και 25 γυναίκες άνω των 21 ετών που ασκούν τα εκλογικά δικαιώματά τους στο Δήμο Καστοριάς.

Πρόγραμμα δεν έχω σκεφτεί ακόμα, έχω όμως φαντασία. Αν έχεις κι εσύ, θα βρούμε να γράψουμε κάτι μαζί για το περιβάλλον, τον τουρισμό, τις δουλειές, τα λεφτά, την πόλη, τους ηλικιωμένους, την Ευρώπη, τη γούνα, τα φασόλια και τα καρναβάλια. Στην ανάγκη θα βρούμε ένα παλιό πρόγραμμα και θα προσθέσουμε 2-3 δικές μας ακόμη «πιασάρικες» ιδέες…

Μην το πολυσκέφτεσαι και μην αργείς!

Οι 20 πρώτοι που θα στείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] θα γίνουν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και πρόεδροι, όταν με το καλό εκλεγούμε! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Οι υπόλοιποι θα λάβουν ένα πακέτο με κρέμες από χαβιάρι και μισό λίτρο φυσική αλόη, για να βγουν πιο όμορφοι στις φωτογραφίες.

Κόστος συμμετοχής 200€.

Περιλαμβάνεται T-shirt με το logo του συνδυασμού και το όνομα του υποψηφίου στην πλάτη και επαγγελματική ατομική φωτογραφία (επεξεργασμένη με photoshop) 15Χ10.

Προθεσμία δήλωσης ενδιαφέροντος 29/2/2019

Για το καλό της Καστοριάς!

Υ.Γ. Είμαστε ανοιχτοί και σε συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς με αντάλλαγμα κάποιες έμμισθες θέσεις σε άτομα που θα υποδείξουμε.

Ο άγνωστος Χ!

aboutkastoria.gr

3 Comments

  1. Καλή επιτυχία! Και όταν τους βρεις να τους παρουσιάζεις και ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, γιατί είναι και ξεχωριστές προσωπικότητες (!) άσχετα αν κατεβαίνουν με ΕΝΑ συνδυασμό!

  2. Κύριε υποψήφιε Δήμαρχε,

    Αν και δεν σας γνωρίζω καθόλου και ούτε ξέρω ποιός είστε, πιστεύω στις ικανότητες, στις αξίες σας, στην εμπειρία σας με τα κοινά, στις διασυνδέσεις σας, στην εργατικότητα, στο όραμά σας και την αγάπη σας για την πόλη.

    Όσο για το πρόγραμμα που δεν σκεφτήκατε ακόμα, μην σας απασχολεί, γιατί δεν είστε ο μόνος.
    Και οι υπόλοιποι υποψήφιοι κάπως έτσι θα κινηθούν, και θα μας πουν για περιβάλλον-τουρισμό-πόλη-γούνα-φασόλια- καρναβάλια.
    Εμείς ίσως πρέπει να προσθέσουμε και μήλα-ψάρια-πανηγύρια-σουβλακογιορτές, για να γίνουμε πιο ελκυστικοί προς τους ψηφοφόρους.

    Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου σαν δημοτικός σύμβουλος με συμφωνία Αντιδημαρχίας στον Συνδυασμό σας.
    Με άγγιξε πραγματικά αυτό που γράψατε : Κύκνος = Άρχοντας λίμνης, Λίμνη = Καστοριά, Άρχοντας = Δήμαρχος. Θα πρότεινα λοιπόν να ανακοινώσετε γρήγορα την ονομασία του Συνδυασμού σαν
    Κύκνος-Λίμνη-Άρχοντας, πριν μας το πάρει κάποιος άλλος από τους υπόλοιπους 10-15 υποψηφίους Δημάρχους.

    Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε αν είμαι μέσα στους πρώτους είκοσι που ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα, ώστε να καπαρώσουμε από τώρα θέση Αντιδημάρχου, ειδικού συμβούλου, η πρόεδρου.
    Αν άργησα να δηλώσω και δεν είμαι μέσα στους πρώτους είκοσι, δεν ενδιαφέρομαι για κρέμα από χαβιάρι και φυσική αλόη.

    Σημείωση : Δεν έχω τα 200 Ευρώ για τη συμμετοχή, αλλά θα σας πληρώσω μόλις πάρω τον πρώτο μισθό
    Αντιδημάρχου, ειδικού συμβούλου η προέδρου.

  3. Μου έχουν γίνει αμέτρητες προτάσεις και έχουν δοθεί υποσχέσεις από άλλον υποψήφιο δήμαρχο, αλλά ακούω ότι υπόσχεται σε όλους τους υποψηφίους συμβούλους του να τους κάνει αντιδημάρχους και έτσι δεν είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσει τον λόγο του για να κάνει αντιδήμαρχο εμένα.
    Σκέφτομαι λοιπόν να τον αφήσω και να μπω σε άλλο συνδυασμό.

    Αν δεν συμπληρώσατε τους πρώτους 20 υποψηφίους συμβούλους, είμαι στη διάθεσή σας εφ’ όσον δεσμευτείτε γραπτώς ότι θα κρατήσετε τον λόγο σας για την αποκατάστασή μου.
    Δεν απαιτώ θέση αντιδημάρχου η προέδρου, μία έμμισθη θέση θέλω για μένα για τα επόμενα 4 χρόνια και να προσλάβετε τον σύζυγό μου για ειδικό σύμβουλο.

    Σημειωτέον ότι έχω πολλούς συγγενείς, κουμπάρους, βαφτιστήρια, συγχωριανούς και δεν έχω μαλώσει ποτέ με τις γειτόνισσες μου.
    Επίσης ο σύζυγος μου έχει και αυτός πολλούς συγγενείς και είναι καλός φίλος με όλους τους θαμώνες του καφενείου που συχνάζει.

Back to top button