Καστοριά

Νέος υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Νεστορίου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kastorianiestia.gr μία νέα κίνηση για τον Δήμο Νεστορίου πρόκειται να εκδηλωθεί τις επόμενες μέρες. Επικεφαλής της κίνησης η οποία θα συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με νέους και άφθαρτους ανθρώπους φέρεται να είναι ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης του Παντελή.
Ο Κωσταντίνος Δημητριάδης που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Νεστόριο δηλώνει αισιόδοξος ότι οι συνδημότες του θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του και θα πλαισιώσουν την κίνηση που δημιούργησε με αποκλειστικό σκοπό να ανανεωθεί το πολιτικό προσωπικό του Δήμου και να δώσει μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον.
Ο  Κωνσταντίνος Δημητριάδης είναι 27 χρονών και απόφοιτος της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Τα τρία τελευταία χρόνια εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Ξενώνας Βάτυνα και Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στο Νεστόριο. Ασχολείται επίσης με ξεναγήσεις εναλλακτικού τουρισμού στο Γράμμο.
kastorianiestia.gr
 

 

 

 

 

One Comment

  1. Αγαπητέ Κωνσταντίνε Δημητριάδη του Παντελή.

    Αναλαμβάνω την προεκλογική σου διαδρομή για τον Δήμο Νεστορίου με δύο απλές κινήσεις, οι οποίες είναι οι πιο δύσκολες………..!!!!!!!!!

    Άκουσε τες λοιπόν……….

    1. Κατηφόρισε προς τα Τρίκαλα και πηγαίνει να βρεις τον δήμαρχο Παπαστεργίου………………δεν θα
    τον αντιγράψεις………. θα τον στοχαστείς………. και θα δράσεις……….
    2. Λίγο πιο κάτω, στην Ανάβρα Αλμυρού να βρεις τον Δημήτρη Τσουκαλά……. το ίδιο θα κάνεις με αυτόν……….
    και αν στο τέλος της διαδρομής αν δεν μείνεις ικανοποιημένος…………. θα καταλάβεις τι σημαίνει Ιθάκη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης……………….Τουλάχιστον θα έχεις απαλλάξει τον εαυτό σου από τους τοπικούς μικρο εγωισμούς …………

    ………….και έχεις χρέος να το κάνεις γιατί είναι Νέος…………

    Καλή επιτυχία

Back to top button