Καστοριά: Ενημέρωση για τις νέες κάρτες Medicare των ΗΠΑ

Πολλά από τα μέλη μας έλαβαν την επιστολή που ακολουθεί, η οποία αναφέρεται στις νέες κάρτες ιατρικής περίθαλψης Medicare.

Μετά από διευκρίνηση με την Πρεσβεία σας ενημερώνουμε ότι με βάση την νέα νομοθεσία εκδίδονται πλέον καινούργιες κάρτες Medicare οι οποίες δεν αναγράφουν τον αριθμό Social Security για θέμα ασφάλειας.

Όσοι έχουν ήδη Medicare Card (Hospital or Medical) αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για ιατρικούς σκοπούς, ΔΕΝ χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια. Όσοι δεν έχουν Medicare επίσης ΔΕΝ χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια. Όσοι επιθυμούν να εκδώσουν νέα κάρτα Medicare μπορούν να απευθυνθούν με email στο: [email protected] αναφέροντας ότι επιθυμούν να εκδώσουν νέα κάρτα, αναγράφοντας επίσης το Social Security number, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, και τηλέφωνο. Τέλος όσοι έχουν Medicare και επιθυμούν να εκδώσουν νέα κάρτα να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην επιστολή.

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Τσέας Δημήτριος

ΕλληνοΑμερικανική Ένωση Καστοριάς

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.