ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Φτωχή σε γκολ και αποβολές η 18η αγωνιστική – Πρώτο κανόνι ο Νούλας

Ανομβρία είχαμε στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, αφού σημειώθηκαν μόλις 18 γκολ, που συγκαταλέγεται στις «φτωχές» σε παραγωγικότητα αγωνιστικές ημέρες, εκ των οποίων οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν μόλις 3!

Φτωχή ήταν επίσης και σε αποβολές, αφού δεν σημειώθηκε καμία κόκκινη κάρτα, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο ματς της ημέρας Βογατσικό – Πολυκάρπη, αντίπαλοι ήταν τα δύο πρώτα «κανόνια» του πρωταθλήματος, Νούλας και Μήλιος, για Ομόνοια και Ηρακλή, αντίστοιχα, οι οποίοι δικαιολόγησαν την θέση τους, σκοράροντας από μία φορά ο καθένας.
Στο ματς Παναργειακός-Κορησός καταλογίστηκε το μοναδικό πέναλτι της αγωνιστικής, το οποίο εκτέλεσε ο Ζένελακ, όμως απέκρουσε ο Κολλάρας, και έγινε ο τρίτος γκολκήπερ στη φετινή περίοδο που εξουδετερώνει πέναλτι (είχαν προηγηθεί ο Κοσμίδης (Παναργειακού) και ο Ταχματζίδης (Νταηλάκη).
Ωστόσο… την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ εξακολουθεί να οδηγεί ο Βαγγέλης Νούλας,  με 20 τέρματα, ενώ στο -2 (18)  βρίσκεται ο Γρηγόρης Μήλιος.
Αρκετά πίσω, με 14 γκολ ακολουθεί ο Βασίλης Εστιάδης του Κάστορα που σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο ματς.
ΣΚΟΡΕΡΣ

 sentranews.gr

 

Back to top button