ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι δραστηριότητες της Κατερίνας Σπύρου το τριήμερο (φωτογραφίες)

Στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού την  Παρασκευή 29/3/19, το ενεργό παρόν έδωσε η υποψήφια δήμαρχος Καστοριάς, της δημοτικής κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς»  Κατερίνα Σπύρου στη δράση «Το παζλ του Αυτισμού… ενώνει τη Δυτική Μακεδονία» στο γήπεδο Μανιάκων. Ως εθελοντικό μέλος της γραμματειακής υποστήριξης θέλησε έμπρακτα να δείξει ότι η πόλη μας έχει ανάγκη από δράσεις ανθρωπιάς και αγάπης για την βελτίωση της καθημερινότητας των ευπαθών ομάδων.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στα πλαίσια του  ίδιου Φεστιβάλ, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού. Με την παρουσία της η κ. Σπύρου θέλησε να τονίσει την ανάγκη της Πόλης για δημιουργία κατάλληλων δομών προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πασχόντων συμπολιτών μας  και των οικογενειών τους.

Στη 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Δυτικής Μακεδονίας

Στην 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Δυτικής Μακεδονίας που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «LIMNEON», με σκοπό την αναβάθμιση της επιστημονικής κατάρτισης του νοσηλευτικού προσωπικού, παρευρέθηκε κ. Σπύρου. Η υποψήφια δήμαρχος, όπω είχε τονίσει και στην πρώτη μεγάλη δημόσιο εκδήλωσή της, στηρίζει και χαιρετίζει πρωτοβουλίες που πέρα από το επιστημονικό υπόβαθρο αναδεικνύουν και τις δυνατότητες που έχει η πλούσια σε αξιοθέατα και φυσικές ομορφιές πόλη της Καστοριάς, για περαιτέρω ανάπτυξη και στον τομέα του Συνεδριακού Τουρισμού.

Στην εκδήλωση μνήμης των Εβραίων της Καστοριάς στη Θεσσαλονίκη

Την εκδήλωση μνήμης των Εβραίων της Καστοριάς που πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή  31 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, από τον Σύλλογο Καστοριανών Θεσσαλονίκης «Το Κέλετρον», τίμησε με την παρουσία της η Υποψήφια Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κατερίνα Σπύρου. Στην επιτυχημένη εκδήλωση  που πλαισίωσε η χορωδία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θες/νίκης με μαέστρο τον κ. Κωστή Παπάζογλου, η κ. Σπύρου συνομίλησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ουρανία Λιόγανου-Εμμανουηλίδου και διαφόρους φορείς της Ισραηλιτικής κοινότητας, δηλώνοντας τον αποτροπιασμό της για την γενοκτονία των Εβραίων, που έγραψε με μελανά χρώματα η ιστορία του τόπου.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τους χαμένους Εβραίους της Καστοριάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Νοσηλευτική Διημερίδα στην Καστοριά (φωτογραφίες – βίντεο)

Καστοριά: 1.702 παιδιά στο «Το παζλ του αυτισμού» για το Ρεκόρ Γκίνες (φωτογραφίες – βίντεο)

 

Back to top button