ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

ΕΠΣ Καστοριάς Β’ κατηγορία: Φινάλε με ισοβαθμία στην κορυφή (βαθμολογία)


Με την διεξαγωγή του αγώνα εξ’ αναβολής Ελπίδες Μεσοποταμίας-Νεστόριο, ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που βρήκε τους αντιπάλους να μοιράζονται την πρώτη θέση με 25 βαθμούς και παράλληλα να έχουν ισοβαθμία συνολικών τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (3-4 στον α’ γύρο και 2-1 στον β’ γύρο)!!!

Η ισοβαθμία προέκυψε μετά την εκτός έδρας νίκη του Νεστορίου με σκορ 1-2 στις Ελπίδες Μεσοποταμίας, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με γκολ που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά, γκολ που αποδείχτηκε «χρυσό» όσον αφορά την ισοβαθμία τερμάτων που προκύπτει από τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Έτσι, σύμφωνα με την προκήρυξη μετά και από την ισοβαθμία τερμάτων, ισχύει η συνολική διαφορά τερμάτων στα ματς του πρωταθλήματος, όπου εκεί υπερτερεί η ομάδα των Ελπίδων με +16, έναντι +13 που έχει το Νεστόριο.

Τυπικά, λοιπόν, πρωταθλήτρια ομάδα κανονικής περιόδου είναι η ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας, ενώ εντός της εβδομάδας η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα ανακοινώσει και θα ορίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων play off μεταξύ των ομάδων Ελπίδες Μ., Νεστόριο, Εθνικός Βασιλειάδας και Ροσσονέρι, από τους οποίους η 1η ομάδα της τελικής κατάταξης θα ανέλθει στην Α’ κατηγορία.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1    ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.    34 – 18              25
2    ΝΕΣΤΟΡΙΟ            27- 14               25
3    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ       23- 16               23
4    ΡΟΣΟΝΕΡΙ            18 -16              18
5    ΟΙΝΟΗ                   13 -14              16
6    ΛΕΥΚΗ                 21- 35                 7
7    ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ         12 -35                 7

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button