Καστοριά

Προφήτης Ηλίας: Αποκατάσταση ζημιών στο γήπεδο 5χ5 από τους Φίλους Περιβάλλοντος (φωτογραφίες)

Οι συμπολίτες μας που θα επισκεφθούν τον χώρο, να τον διατηρούν καθαρό και να αφήνουν τα σκουπίδια μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς

O Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος προχώρησε σε αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο 5χ5 στον Προφήτη Ηλία. Τοποθέτησε καινούρια πόρτα, έβαλε νέα δίχτυα στις εστίες και πραγματοποίησε διαγράμμιση του γηπέδου. Επίσης προχώρησε σε καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου. Για ακόμη μια φορά επισημάνουμε πως το γήπεδο αυτό είναι για να παίζουν παιδιά και όχι για να βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά.
Ενόψει και των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων των συμπολιτών μας που θα επισκεφθούν το χώρο, να τον διατηρήσουν καθαρό και να αφήνουν τα σκουπίδια μέσα στους κάδους που υπάρχουν στο χώρο και όχι έξω από αυτούς.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Με τιμή το Δ.Σ.

One Comment

  1. Μαράζι το έχω να δώ έναν, Ε Ν Α Ν ιδιοκτήτη σκύλου, να μαζεύει (όπως προβλέπεται) τα περιττώματα του ζώου του, όταν το βγάζει έξω για βόλτα. Και μη δοκιμάσει κανείς σας να του κάνει παρατήρηση : η ειρωνεία (έχω εισπράξει απάντηση : τα μαζεύει ο Δήμος) και το βρισίδι (ρε άντε πάενε ρε από δω ρε που θα μου την πεις ρε για το ζωάκι μου ρε …) πάνε σύννεφο. Πολλώ δε μάλλον στο χώρο που αναφέρει το θέμα του άρθρου σας, όπου (μεταξύ άλλων) παίζουν παιδάκια και που λίγοι φιλότιμοι εθελοντές προσπαθούν να κρατήσουν ένα χώρο – κόσμημα σε ανεκτό και υποφερτό επίπεδο (βλέπετε, δεν είναι δική μας δουλειά να ρίξουμε το σκουπιδαριό μας στον κάδο, είναι δουλειά άλλων, εν δυνάμει υπηρετών μας). Κρίμα Καστοριά, κρίμα …. όχι από Καστοριανό, από εξίσου Έλληνα πολίτη κι’ από αυτούς που λέτε σκωπτικά : ξένους και που έχει συνειδητά επιλέξει (δέν έτυχε να γεννηθεί) την πόλη αυτή για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του….

Back to top button