2 κλωναράκια σέλινου και επιπλέον φύλλα για το γαρνίρισμα
½ πράσινη πιπεριά
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζετε τη σκελίδα σκόρδου. Βυθίζετε τις ντομάτες για μερικά δευτερόλετπα σε νερό που κοχλάζει και τις σκίζετε σε 1-2 μεριές. Τις πιέζετε ελαφρά για να φύγουν οι σπόροι τους.
Κόβετε τα φυλλαράκια από το σέλινο. Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και λειτουργείτε τη συσκευή μέχρι να ομογενοποιηθούν. Γαρνίρετε με φυλλαράκια σέλινου και σερβίρετε το ρόφημα αμέσως.