Ελλάδα

Κατσικάκι στη γάστρα με γιαούρτι και μελωμένες πατατούλες

Υλικά: 2 κιλά μπούτι από κατσικάκι ή αρνί, 1.2 κιλά baby πατάτες. Για τη μαρινάδα του κρέατος: 50γρ. μουστάρδα, 200γρ. στραγγιστό γιαούρτη, 50γρ. μέλι, ξύσμα και χυμό λεμονιού από 2 λεμόνια, 3 κλωναράκια δεντρολίβανο, 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, 5 σκελίδες σκόρδο, 2 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, 80γρ. ελαιόλαδο, αλάτι – πιπέρι, 300γρ. νερό.



Back to top button