ΚαστοριάΝεστόριοΠρόσωπα

Τα βιογραφικά των υποψηφίων του συνδυασμού του Κωνσταντίνου Δημητριάδη

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δήμος Νεστορίου η επόμενη μέρα» του Κωνσταντίνου Δημητριάδη ανά εκλογική ενότητα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ : (6974 582922): Γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, Αστυνομικός Τμήματος Μεσοποταμίας και πρώην γουνεργάτης, παντρεμένος με δύο παιδιά.

2. ΒΕΛΙΔΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ: (6974 969677)
Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο Έβρου. Από δέκα ετών έζησε στην Γερμανία στην πόλη Heidelberg όπου και τελείωσε το γερμανικό σχολείο. Εργάστηκε σε εργοστάσιο στη Γερμανία και στην εφορία στη πόλη Sinsheim τα τελευταία 2 χρόνια. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 και εδώ και 4 χρόνια ζει μόνιμα στην Αγία Άννα του δήμου Νεστοριου. Ομιλεί τη Γερμανική γλώσσα και την Τουρκική.

3. ΕΛΛΗΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ : (6946 707919): Γεννήθηκε στην Αγία Άννα, συνταξιούχος του ΟΓΑ, και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την βυρσοδεψία και την γεωργοκτηνοτροφία. Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Άννας.

4. ΕΡΓΕΛΕΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : (6946 363693 Email : [email protected]: Το γένος Στεφοπούλου Ελένης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ψυχιατρικός Εργοθεραπευτής, Ειδικός Αποκατάστασης στην Ψυχική Υγεία με ΜΒΑ στην Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Καθηγητής Εργοθεραπείας στα ΔΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ επί σειρά ετών, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, Εξεταστής στην πιστοποίηση των Β.Εργοθεραπείας στα ΔΙΕΚ, και μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος επί 20 έτη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ) – διασυνδεόμενο Γ.Ν.Γ.Παπανικολάου και Υπεύθυνος Αποκατάστασης σε δύο Οικοτροφεία του ΨΝΘ με την ονομασία ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ και ΑΛΚΥΟΝΗ στην Περαία Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας τμήματος : ΑΤΕΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Με συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση και πλήθος εργασιών και ερευνών στο πλαίσιο της Εργοθεραπείας, και πολύ έντονη παρουσία σε Διεθνή Συνέδρια και Ημερίδες. Στο παρελθόν εργάστηκε στα Νοσοκομεία : ΔΑΦΝΙ (ΑΘΗΝΑ), ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΣ (ΑΘΗΝΑ), ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΝΑ) ΑΘΗΝΑ), ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ, (ΕΙΑΑ) (ΑΘΗΝΑ). Την δεκαετία του 1980 ο παππούς του Στεφόπουλος Δημήτριος μαζί με τον Στεφόπουλο Ζήση (ΤΣΑΡΛΙ), διατηρούσε το Ξενοδοχείο και Εστιατόριο ΗΛΛΥΣΙΑ στην πλατεία Κολόμβου στην Θεσσαλονίκη, που αποτελούσε μόνιμο σημείο αναφοράς όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

5. ΚΟΥΣΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (6982 551990): Γεννήθηκε στην Φλώρινα και ήταν πολλά χρόνια στην Αμερική ως ιδιωτικός υπάλληλος. Παντρεμένη με τόπο διαμονής το Κρανοχώρι του Δήμου μας.

6. ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (6982 519120): Γεννήθηκε στο Πεύκο και δραστηριοποιήθηκε χρόνια στον Καναδά ως γουνοποιός. Είναι Δημόσιος Υπάλληλος στο Δήμο Καστοριάς και είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεύκου. Μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μανιακών.

7. ΠΑΠΑΤΖΗΜΟΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (6946 683285): Γεννήθηκε στο Νεστόριο Καστοριάς, πρώην Υπάλληλος ΕΔΗΚΑ, Ελεύθερος Επαγγελματίας. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει θέσει υποψηφιότητα δύο φορές ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νεστορίου.

8. ΠΑΡΖΙΓΚΑ ΙΣΙΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ( 6978 084360): Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1990 μεγάλωσε και έζησε επί σειρά ετών στο Κρανοχώρι του Δήμου Νεστρίου. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκαπίδευσης (ΤΕΠΑΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Κατέχει την Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Εργάστηκε ως Εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Καστοριάς κατά τα έτη 2013-2014, 2015-2016, 2018-2019. Εργάζεται ως Νηπιαγωγός σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο της Καστοριάς καθώς και ως Εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Καστοριάς. Συμμετέχει σε διάφορες δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα του τοπικού συλλόγου της κοινότητας Κρανοχωρίου – Πτελέας. «Η νεανική ενέργεια και θέληση σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων μπορούν να φέρουν στο Δήμο Νεστορίου την επιθυμητή ανάπτυξη του τόπου».

9. ΣΑΛΙΩΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (6948 101865): Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1988 και μεγάλωσε στο Κρανοχώρι του Δήμου Νεστορίου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπανικολάου. Αποφοίτησε από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΪ Θεσσαλονίκης. Έλαβε μέρος στο πρόγραμμα κατάρτισης «Σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία γραμματειακής υποστήριξης» από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ). Εργάστηκε στο λογιστικό γραφείο των Αστικών Λεωφορείων Καστοριάς από το 2013 έως το 2015 και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο.

10. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (6973 826604): Γεννήθηκε στη Γερμανία, καταγωγή από το Νεστόριο, ασχολείται με θερμο-υδραυλικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

11. ΤΖΗΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (6947 437685): Γεννήθηκε στο Κρανοχώρι και είναι Δημόσιος Υπάλληλος του Νοσοκομείου Καστοριάς. Πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεστορίου το 2009.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΤΩΝ

1. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ (6993 911601): Γεννήθηκε στην Κάτω Πτεριά Καστοριάς, πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, παντρεμένη με δύο παιδιά και είναι κάτοικος Οινόης.

2. ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (6973 211730): Γεννήθηκε στους Κομνηνάδες, ΑΤΕΙ Γεωπόνος, πτυχιούχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων, Ιδιωτική Υπάλληλος και Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Κομνηνάδων.

3. ΚΩΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (6979 832772): Γεννήθηκε στο Χιονάτο, πρώην γουνοποιός, συνταξιούχος και τέως Πρόεδρος Κοινότητας Χιονάτου.

4. ΝΤΙΓΜΠΑΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (6948 392999): Γεννήθηκε στην Λεύκη, εργάστηκε ως Σεφ στην Γερμανία επί 25ετίας , συνταξιούχος.

5. ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ( 6944 756209) : Γεννήθηκε στη Διποταμία, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Εκλεγμένος Σύμβουλος στο Σύλλογο Κυνηγών Καστοριάς, κατά την τρέχουσα τετραετία Υπεύθυνος Θηρεοφυλακής, την τελευταία πενταετία Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ

1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΤΣΩΣ ΔΗΜ. ΔΗΜΟΥ (6945 255590): Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Επταχώρι και μέχρι το τέλος των μαθητικών της χρόνων έζησε στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από την σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Δίδαξε την αγγλική γλώσσα σε φροντιστήρια, στο ΤΕΙ Λάρισας και από το 1992 σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ζει στους Νέους Επιβάτες και με υπερηφάνεια διδάσκει στο Εσπερινό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Στα φοιτητικά της χρόνια καθώς και στα μετέπειτα εργασιακά ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό.

2. ΜΠΟΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ (6978 026754): Γεννήθηκε στο Επταχώρι, πρώην Ιδιωτική Υπάλληλος, πρώην Υποψήφια Δημοτικά Σύμβουλος και ενεργό μέλος του Λαογραφικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Επταχωρίου.

3. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (6942 771079): Γεννήθηκε στη Ζούζουλη, Εργοδηγός Ηλεκτρονικός σχολής ΕΥΚΛΕΙΔΗ (Θεσσαλονίκη), Βιντεολήπτης σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις στον Κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Καστοριάς, ενεργό μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ζουζουλιωτών και Φυσιολατρικού Συλλόγου Μανιακών.

4. ΣΙΝΑΝΗ ΧΑΙΔΩ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ : ( 6976 825418): Γεννήθηκε το 1989 και κατάγεται από τη Χρυσή. Έχει εργασθεί σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σήμερα εργάζεται ως Αισθητικός.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΟΥ

1. ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ( 6974 539510):
Γεννήθηκε στην ορεινή περιοχή του Γράμμου. Ζει και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα του τουρισμού στους οικισμούς του Γράμμου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δημητριάδη, υποψηφίου δημάρχου Νεστορίου (βίντεο)

 

 

 

Back to top button