Συναντήσεις Κατερίνας Σπύρου με Ένωση Στρατιωτικών, Ένωση Ξενοδόχων και Αγροτικό Συνεταιρισμό (φωτο)

Στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος  της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου και συνεργάτες της , με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κον Δημήτριο Μόσχο και σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού. Στην παραγωγική αυτή συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με  καινοτόμες λύσεις για την παραγωγή  και   διάθεση    των ποιοτικών τοπικών προϊόντων της Καστοριάς  στη  εγχώρια αγορά, με την μελλοντική Δημοτική Αρχή να στηρίζει   την προσπάθεια  ανάδειξης των προϊόντων του τόπου.

————————————————

Συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς , τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Μαρινέλη  και μέλη  του Διοικητικού συμβουλίου ,  είχε η  υποψήφια Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου με συμβούλους του συνδυασμού τη . Στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψης συζητήθηκαν  προβλήματα και δράσεις  του κλάδου  των στρατιωτικών και τονίστηκε η ανάγκη αμφίδρομης επικοινωνίας σε τομείς που μπορεί να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

————————————————

Σε φιλικό και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της  υποψήφιας Δημάρχου Καστοριάς κας Κατερίνας Σπύρου και  στελεχών του συνδυασμού της,   με τον Πρόεδρο  των Ξενοδόχων Καστοριάς κ.  Μιχαηλίδη  και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν  τα προβλήματα του κλάδου  και η ανάγκη  σύμπραξης της   μελλοντικής Δημοτικής αρχής με  τους ξενοδόχους   για την ανάπτυξη  του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή  , καθώς και η βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών  με έργα υποδομής ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες επισκεψιμότητας  του τόπου με σκοπό την τουριστική προβολή και ανάδειξη της Καστοριάς.