Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τέλος πρωταθλήματος για τον Παναργειακό με νίκη και τραπέζι (φωτογραφίες – βίντεο)

Νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στον Ηρακλή Πολυκάρπης πέτυχε ο ΑΣ.Παναργειακός στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άργους Ορεστικού νίκησε με σκορ 1-4 πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ δέχτηκε ένα στο 65ο λεπτό.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι το γκολ του τερματοφύλακα του Παναργειακού Κοσμίδη με απ’ ευθείας βολέ από την περιοχή του.
Ο Παναργειακός παρτάχθηκε αρχικά με τους Κοσμίδη κάτω από τα δοκάρια, Δινάδη, Ιωαννίδη, Τσιάτσο, Σιδηρόπουλο, Αγγέλκο, Χότζα, Χαραλαμπίδη, Ζενελάκ, Τσιαγαρίδα και Τσαμτσάκη.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Βιέρος, Βρέστα,Μπαράκης και Μουτζίκης.
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Μπίζογλου, Ναούμ και Αναγνωστόπουλος.
Τα γκολ του Α.Σ.Παναργειακού πέτυχαν οι :
0-1 στο 4′ Κοσμίδης Γρηγόρης
0-2 στο 45′ Βιέρος Νικηφόρος
σκορ ημιχρόνου 0-2
0-3 στο 57′ Τσαμτσάκης Γιώργος
1-3 στο 66′ Καραμήτρος Γιάννης
1-4 στο 85′ Δινάδης Λάζαρος

Για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιστές και ο προπονητής της ομάδας Σιώμος Ευάγγελος έκλεισαν τη χρονιά το βράδυ του Σαββάτου με φαγοπότι σε οικογενειακό κλίμα. Το γιορτινό τραπέζι τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της Ε.Π.Σ.Καστοριάς Ιωαννίδης Θεόδωρος και Βασιλείου Ευγένης.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζημαράκας αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της ομάδας, δήλωσε περήφανος για την παρουσία του ως πρόεδρος στο σύλλογο επί τέσσερα χρόνια και ευχαρίστησε τον προπονητή κ.Σιώμο Βαγγέλη, τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης για το έργο τους

 panargiakosfc.gr

 

 

 

Back to top button