Στο τουρνουά στην Καλαμαριά για τη γενοκτονία οι Παλαίμαχοι της Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

Την επέτειο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τίμησαν στην Καλαμαριά με ακόμα ένα τουρνουά παλαιμάχων οι βετεράνοι του Απόλλωνα Πόντου.Το τουρνουά που έγινε θεσμός εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Στο γήπεδο βρέθηκαν εκτός από τους παλαιμάχους των Ποντίων και οι αντίστοιχες ομάδες των Καστοριάς, Κιλκισιακού και Φλώρινας. Ανάμεσα στις παλιές δόξες του Απόλλωνα ήταν οι Τραϊανόπουλος, Παρμαξίδης, Χατζηιωαννίδης, Τσέκος, Σιάφος, Λεπτοκαρίδης, Παντελιάδης, Κ. Κάκογλου, Φ. Κάκογλου, Φυνταντίδης, Γρηγοριάδης κ.α.

Από πλευράς «γουναράδων», μεταξύ άλλων παρέστησαν οι Κορμαρής, Φιδάνης, Μπούρκας, Εμμανουηλίδης, Τσούκλης, για τους Φλωρινιώτες οι Σολάκης, Τσιλεμάνης, Γλούφτσης (όλοι προπονητές του νομού) και για τον Κιλκισιακό οι Καλπάκης, Μαυρόπουλος, Σιδηρόπουλος.

Για την ιστορία, ο Απόλλων κέρδισε 3-1 τους «γουναράδες», με σκόρερ τους Αρσίκη, Κ. Κάκογλου και Φ. Κάκογλου (για την Καστοριά ο Koρμαρής) και η Φλώρινα με 4-1 τους Κιλκισιώτες (δυο γκολ Σολάκης, από ένα Τάσκας και Τριανταφύλλου για τους νικητές).

Ρεπορτάζ και βίντεο από arenafm.gr

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι παλιές δόξες της κυπαλλούχου Καστοριάς Λάκης Σημαιφορίδης και Τάκης Τσιρώνης