Καστοριά

Γωγώ Ιωάννου: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Καστοριάς

Με αποκλειστική κινητήρια δύναμη τη δική σας υποστήριξη και συμπαράσταση αποφάσισα να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό «Αλλάζουμε πορεία».Θέλω λοιπόν να απευθυνθώ στον κάθε πολίτη και να απαντήσω στο πιθανό ερώτημα του γιατί να επιλέξει τον Γιώργο Κασαπίδη για Περιφερειάρχη ανάμεσα σε τόσους υποψηφίους; Σε αυτές τις εκλογές, στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα που θα γίνει ακόμη χειρότερη στα επόμενα χρόνια, εάν δεν δράσουμε αποφασιστικά, αποφασίζουμε για τον τόπο μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Αποφασίζουμε με κύριο κριτήριο να επιλέξουμε τον πιο ικανό, αυτόν που αποδεδειγμένα έχει δώσει δείγματα γραφής για το τι μπορεί να κάνει, αυτόν που δεν ζει στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου και των socıal media αλλά αυτόν που ζει και παλεύει με μεγάλη εμπειρία, με γνώση και όραμα για τον τόπο του.

Θα απαντήσω επίσης με κάτι που είναι εξίσου σημαντικό. Η Περιφέρεια απαιτεί ομαδικό παιχνίδι, δεν αρκεί μόνο ο επικεφαλής, χρειάζεται μια δυνατή ομάδα. Η προσπάθεια δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να είναι προσπάθεια ενός αλλά πολλών. Πιστεύω πως η πείρα που έχω αποκτήσει μέσα από τα 8 χρόνια ενασχόλησης μου από θέσεις ευθύνης στον Α΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης, η βαθιά γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά καθώς ζω με την οικογένειά μου και εργάζομαι στο Νεστόριο, η όρεξη μου για δουλειά και το όραμα του συνδυασμού για μια ριζική αλλαγή της Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.

Για αυτόν τον λόγο, ζητώ να με εμπιστευθείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα να αποκτήσουν φωνή οι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι των μικρών και απομακρυσμένων χωριών, όλοι οι πολίτες της Καστοριάς.

Ιωάννου Μαρία Γεωργία (Γωγώ) Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε πορεία» του Γιώργου Κασαπίδη στην Π.Ε. Καστοριάς

Back to top button