ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Νούλας – Παρτσάνης: Έτοιμοι να “τρέξουν” για τον Δήμο Καστοριάς (βιογραφικά)

Ο Θωμάς Παρτσάνης και ο Βαγγέλης Νούλας δηλώνουν έτοιμοι να τρέξουν σε έναν διαφορετικό αγώνα από αυτούς που έως τώρα μας έχουν συνηθίσει, στηρίζοντας τις πρωτοποριακές ιδέες του Συνδυασμού《Ενέργεια για τον δήμο Καστοριάς》της υποψήφιας Δημάρχου Κατερίνας Σπύρου.

Βιογραφικό του Ευάγγελου Νούλα
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Καστοριάς. Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας , από το οποίο αποφοίτησα το 2008.
Ως ενεργός πολίτης που κατοικώ μόνιμα στην πόλη της Καστοριάς, με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης, ενέργεια, καθαρές προθέσεις και στόχους, με ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα του αθλητισμού, αποφάσισα να δηλώσω παρών και να συμμετάσχω στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου που ξεκίνησε η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Σπύρου.
Όραμά μου μια πόλη ακόμα πιο όμορφη, πιο λειτουργική, πιο ποιοτική, πιο ζωντανή και με περισσότερες ευκαιρίες για όλους τους συμπολίτες.

Βιογραφικό του Θωμά Παρτσάνη
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΛΗ.
ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ
ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ 16 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Back to top button