ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Οι δέκα πρώτοι σε σταυρούς από τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Ταμήλια (φωτογραφίες – βιογραφικά)

Φωτογραφίες και βιογραφικά από τους δέκα πρώτους σε σταυρούς του συνδυασμού «τελευταία ευκαιρία» του Αλέξανδρου Ταμήλια

1 ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 318

Πολιτικός Μηχανικός

Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του πολυτεχνείου Darmstadt Γερμανίας. Ασκώ το επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών και δημόσιων έργων. Σύζυγος μου είναι η Άννα Ιωακειμίδου, οδοντίατρος και παιδιά μας ο Ορέστης, ο Κωνσταντίνος και η Αλίκη.

Υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του παραρτήματος του Τ.Ε.Ε., της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Ομίλου Αγωνιστικού Σκραμπλ.

2 ΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 318

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ

Γεννήθηκα στο Γέρμα και ζω τα τελευταία 20 χρόνια στην Καστοριά. Είμαι διπλωματούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΔΠΘ) και κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής» (ΕΑΠ), με θέμα διπλωματικής εργασίας «Σενάρια διαχείρισης βιολογικής ιλύος από την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑ Καστοριάς»

Είμαι διορισμένος ως καθηγητής Πληροφορικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την τρέχουσα χρονιά εργάζομαι με απόσπαση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Στο παρελθόν, έχω εργαστεί στο Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Καστοριάς, στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, στη ΔΕΗ Ξάνθης, στο Ινστιτούτο εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε., στη ΣΕΒΑΘ Α.Β.Ε., στη ΣΕΚΑΠ. στο ΤΕΙ Καβάλας, στο ΤΕΙ Καστοριάς και ως Πραγματογνώμονας σε υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έχω παρακολουθήσει σειρά επιμορφώσεων με πιστοποίηση και έχω συμμετάσχει ως επιμορφωτής σε σεμινάρια και ημερίδες διαφόρων φορέων. Συμμετείχα στη συγγραφή του εκπαιδευτικού υλικού του Κ.Π.Ε. Καστοριάς, στη σχεδίαση και παραγωγή εκπαιδευτικού λογισμικού και λογισμικού υποστήριξης σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών – Ινστιτούτο εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. – Ε-QUALity. Το ερευνητικό έργο μου μέχρι τώρα αφορά 18 δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων. Είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Σπασμένο Ρόδι». Επιπλέον, ασχολούμαι με τη δημιουργία εφαρμογών (apps) για κινητές συσκευές και την επαυξημένη πραγματικότητα. Για την Καστοριά έχω δημιουργήσει τις εφαρμογές: Smart Travel Guide of Kastoria και Smart e-Paths of Kastoria.

3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΥ (ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ) 270

Έμπορος Τουριστικών Ειδών

Γεννήθηκα το 1970 στην Καστοριά οπού και κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών 12 και 10 ετών.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων τα τελευταία 30 χρόνια σε Αθήνα, Κρήτη και Καστοριά.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Έχω υπάρξει πρόεδρος και μέλος πολλών αθλητικών σωματείων.

Αγαπώ υπερβολικά την όμορφη πόλη μας και όνειρό μου είναι να βοηθήσουμε όλοι ώστε να γίνει πόλος έλξης εκατομμυρίων ανθρώπων.

4 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ 226

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στο Μανιάκι και στην Καστοριά. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Σερρών, με διπλωματική εργασία στην «Αναπαλαίωση Αρχοντικών του Δήμου Καστοριάς». Εργάστηκα σε κατασκευαστικές εταιρείες της περιφέρειας Καστοριάς, Αθηνών και Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος του Μηχανικού.

Η κατασκευαστική μου εμπειρία περιλαμβάνει την επίβλεψη και κατασκευή οικοδομικών , ενεργειακών έργων (κατασκευή ΑΗΣ Μελίτης στην περιφέρεια Φλώρινας), φράγματος Κολχικής περιφέρειας Φλώρινας, ανακαινίσεις πολυτελών κατοικιών και πολυκαταστημάτων (Κωτσόβολος, ADIDAS) σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Διετέλεσα Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης του Δήμου Μακεδνών σε θέματα τεχνικών έργων και σύνταξης μελετών. Σήμερα, ασχολούμαι αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού.

5 ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 207

Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

Γεννήθηκα στην πόλη της Καστοριάς το 1972. Το 1991 εισήχθην στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Θεσ/νίκης, όπου και αποφοίτησα το 1995 ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Από το 1998 έως και το 2007 εργάστηκα ως γουνεργάτης (μηχανικός) στην οικογενειακή επιχείρηση. Παράλληλα, κατά τα έτη 2002 έως 2010, απασχολήθηκα ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Αμυνταίου, Φλώρινας και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης.

Από το 2010 έως και σήμερα εργάζομαι στο μικροβιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

6 ΑΙΓΛΗ ΠΟΥΡΛΗ 199

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα. Τα τελευταία 25 χρόνια ζω μόνιμα στην Καστοριά.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε σχολείο της Καστοριάς.

Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

7 ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 197

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκα το 1971. Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Ανδρεάδου, πατέρας τριών παιδιών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Διατέλεσα επί 6 χρόνια πρόεδρος στον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας και πολλά χρόνια έως μέλος αυτού .

Επίσης, είμαι πρόεδρος στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Μεσοποταμίας, μέλος στον Σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς(ΣΟΔΚ) και Γενικός Γραμματέας στον (ΣΧΟΚ) Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς. Επιπλέον είναι στην διοίκηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου (Ελπίδες Μεσοποταμίας ) και διετέλεσα πρόεδρος στον σύλλογο Γονέων Δημοτικού σχολείου Μεσοποταμίας.

8 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 175

Δάσκαλος

Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος  Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης από το 2006. Τα τελευταία χρόνια υπηρετώ στο Δημοτικό Σχολείο Τοιχιού και κατέχω τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστοριά. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Νίκη Τερψιάδου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

9 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΙΤΣΟΣ 169

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ

Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα του Web Development και συμβουλεύω επιχειρήσεις, πώς να αξιοποιήσουν σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, ώστε να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Έχω δημοσιεύσει πλήθος εκπαιδευτικών διαδικτυακών σεμιναρίων, ενώ έχω να επιδείξω πλούσιο εθελοντικό έργο στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Αρθρογραφώ στο bizman.gr καθώς και στο προσωπικό μου blog theodorosgkitsos.com

10 ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 167

Ιδιοκτήτρια Καταστήματος Ένδυσης – Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ιστιοπλοΐα. Υπήρξα αθλήτρια του θαλάσσιου σκι με πανελλήνιες διακρίσεις.

Είμαι κάτοχος πτυχίου βοηθού Οδοντοτεχνίτη του τομέα Υγείας- Πρόνοιας- Ευεξίας του ΕΠΑΛ Καστοριάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button