Καστοριά

Καστοριά – Χάρης Τηλαβερίδης: Οπτικοακουστικό ταξίδι φυσικής ομορφιάς, μέσα από εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα (βίντεο)

Ο Καστοριανός κινηματογραφιστής Χάρης Τηλαβερίδης δημιούργησε μια σύνθεση εναέριων βίντεο με διάφορες εικόνες από τη χώρα μας, θέλοντας να περάσει το αισιόδοξο μήνυμά του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόκειται για «ένα οπτικοακουστικό ταξίδι φυσικής ομορφιάς μέσα από εναέριες προοπτικές που κόβουν την ανάσα. Ένα puzzle από ιστορίες συνανθρώπων μας με απίστευτο ψυχικό σθένος που εμπνέουν και μας διδάσκουν πως με υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Επιχειρηματικές δραστηριότητες από μια άλλη όψη της χώρας μας, μιας Ελλάδας που καινοτομεί και παράγει, μιας Ελλάδας που δεν φαίνεται όμως υπάρχει και πρέπει να αναδειχθεί. Συλλογικότητες ανθρώπων που πετάνε ότι τους χωρίζει και καλλιεργούν μόνο ότι τους ενώνει και μας αποδεικνύουν ότι όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε. Ανήσυχα πνεύματα που μας γεμίζουν με ήχους και εικόνες με τις δημιουργίες και τα ταλέντα τους αγγίζοντας τα πιο βαθιά μας συναισθήματά».

idrones.gr

 

Back to top button