Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για την επιστροφή του στη Βουλή (φωτογραφίες)

Στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής των Ελλήνων ένιωσα διπλά ευτυχισμένος, α) γιατί έδωσα χαρά στους ανθρώπους που με αγαπάνε διαχρονικά και χωρίς ανταλλάγματα δηλ.την οικογένειά μου και β) γιατί δημιούργησα προσδοκίες προσφοράς στην Καστοριά και στην Ελλάδα για τους χιλιάδες πολίτες που πιστεύουν στις δυνατότητές μου αναγνωρίζοντας την πολιτική μου προσωπικότητα.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

 

 

3 Comments

    1. Αγαπητέ/ή
      μην τον αποπαίρνετε τον καημένο. Χρόνια ολόκληρα το περίμενε αυτό, φόρεσε ότι βρήκε μπροστά του και πήγε!
      Άλλωστε 1-2 ρυθμισούλες στο φορολογικό ακόμα και θα πάρει ιταλική φίρμα, κομμένη-ραμμένη στα μέτρα του!

  1. Μετρώ τις φωτογραφίες της ανάρτησης του συμπαθούς βουλευτή μας : 6 τον αριθμό .

    Σκέπομαι : Θέλεις να …..” τιμωρήσεις ” , θέλεις να …. ” εκδικηθείς ” κάποιον πολιτικό σου αντίπαλο κύριε βουλευτά ; Μην ……..τρέχεις σε κανένα δικαστήριο , αλλά , σε κάθε σου ανάρτηση βάζε μας και καμιά δεκαριά φωτογραφίες με την αφεντιά σου : θα τον κάνεις να …….. ” σκάσει απ’ το κακό του ” ( τον αντίπαλο ) , μια και αυτός μας τσαμπουνούσε μέχρι και 20 ! φωτογραφίες του ανά ανάρτησή του ……..

    Προσοχή όμως ! αυτό μπορείς να το κάνεις το πολύ για 15 —20 μέρες · μετά , νομίζω , ότι ο κόσμος θέλει μια φωτογραφία σου και 6 έργα σου , για να συμβαδίζεις με το ” πνεύμα ” του σημερινού πρωθυπουργού μας , όταν διακηρύσσει παραλλάσσοντας ελαφρώς το Νίτσε ( ” κοιτάζω χαμηλά γιατί βρίσκομαι ψηλά ” ) πως : ” ψηλά τους στόχους και χαμηλά το κεφάλι ” !

Back to top button