Καστοριά: Βρέθηκε ο ένας από τους δύο κλέφτες που είχαν αρπάξει 11.000 €

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής, εκ των οποίων δύο τετελεσμένες και μία σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν προ δεκαπενθημέρου σε οικίες στην Καστοριά και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού.

 Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 10-07-2019 ο ανωτέρω από κοινού με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, αφού διέρρηξαν δύο (2) οικίες στην Καστοριά, εισήλθαν εντός αυτών και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό πόσο των 11.000 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μία ακόμη οικία στην Καστοριά.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του 28χρονου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

3 σχόλια

 1. Πρόκειται σαφώς για επενδυτές που αναζητούσαν κεφάλαιο κινήσεως για να κάνουν start-up επιχείρηση …

  • Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τους δίνουμε και επιδοτήσεις για έναρξη καινούργιας επιχείρησης ;;

   Έτσι όπως πάει, σε λίγο θα πρέπει να κάνουμε τα σπίτια μας “φρούρια” πριν μας τα ρημάξουν οι επενδυτές.
   Και καλά να λείπει κάποιος από το σπίτι του όταν τον επισκεφθούν οι επενδυτές, αν βρίσκεται όμως μέσα στο σπίτι του, τότε τι γίνεται ;;;

   • Νόμιμη άμυνα, με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσον. Δε νομίζω να με δικάσει κανείς, όταν στις 3 τα χαράματα προστατέψω την οικογένειά μου από τον οποιοδήποτε έχει εισβάλει. Δυστυχώς, δεν έχω την πολυτέλεια να με φυλάνε ένστολοι, όπως ορισμένους, επομένως θα βρίσκομαι σε νόμιμη άμυνα …. πάντως εγώ δεν πρόκειται να είμαι αυτός που θα μπω στο χώμα …. δεν έχω σκοπό να λείψω από κανένα, σε αντίθεση με αυτόν (ή αυτούς) που ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ δεν πρόκειται να μας λείψουν…