Καστοριά

Το River Party τελείωσε, αλλά τα “Ανομολόγητα” είνα εδώ και συνεχίζουν…

Την σελίδα στο Facebook Ανομολόγητα River Party δημιούργησαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ

Ό,τι συμβαίνει στο River.. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μένει στο River. Γι’ αυτό κι όλα τα καλά παιδιά που ήρθατε και το ζήσατε θέλουμε να στείλετε στους φίλους μας στα Ανομολόγητα River Party τις αφιερώσεις τις κρυφές, τα vibes, τα σκηνικά κι ό,τι άλλο σας κατέβει στο κεφάλι. Ναι, θα δημοσιεύουμε κι εμείς τα καλύτερα.

Μερικές από τις αναρτήσεις:

  • Κυριακή βράδυ καθόσουν με τις δύο φίλες σου στο τεκίλα, γνωριστήκαμε και θυμάμαι μόνο το όνομα σου και την ηλικία σου!!! Εμφανίσου γρήγορα
  • Τα παλικάρια που έβαζαν τραγουδαρες 24 ώρες το 24ωρο να μας πουν που θα στήσουν του χρόνου τους θέλω γείτονες
  • Εσύ με το τατουαζ παπαγάλου πίσω στην πλάτη σε είδα στους πυξ λαξ που εισαιιι με εχεις τρελανειιι
  • Back to the roots τις δικες μας. Και καλα περασαμε και ηπιαμε (καποιες φορες) μεχρι σκασμου και χορεψαμε και γλεντησαμε και φιλιες καναμε και πανικο σπειραμε και το ποδι μας στραμπουληξαμε και μας κουβαλησανε και μας εφεραν καφε-φαγητο-νερο-μπυρα-παυσιπονα-κανονικη τουαλετα μας ανοιξανε-καρεκλα να κατσουμε (οχι σε αυτην την σειρα, παντα!).τι οχι?! μονο εγω εε!! Mπραβο ρε μαγκες, να το βρειτε μπροστα σας το καλο που κανατε τουλαχιστον διπλο. Ενα υπερτατο ευχαριστω σε ολους. ( εδω υπηρχαν tags αλλα τα εβγαλα, ξερετε εσεις ποιοι ειστε και εχετε δει και το αλλο ποστ) , τα παιδια απ το Ανομολόγητα River Party , ολα τα παιδια απ την Καστορια που απο την πρωτη μερα βοηθουσαν τους παντες με τις σκηνες και τα σχετικα ή κερναγαν παγωμενες μπυρες(εσας με το ψυγειο σας αγαπω λιιιγο παραπανω αν και παραλιγο να το καψετε, το ψυγειο ) και φυσικα σε οποιον ξεχναω η δεν εχω στο φβ να τον κανω ταγκ. Χαβαη 5-0 το καναμε το θεματακι και πηρε τον δρομο τον καλο. μεχρι το επομενο take care!!One love, One heart..Let’s get together and feel all right!! B.M.Εσεις εισαστε το River Party και ο λογος που δεν εφυγα απο την Πεμπτη.
  • Η φοφο έγραψε ιστορία φέτος
  • Ενω είχε παντού κάδους ανακύκλωσης για μεταλλικά κουτάκια γιατί μετά τις συναυλίες στη κεντρική ήταν γεμάτα κάτω; Ρε παιδιά κρίμα είναι
  • Ξέρεις κάποιος πως λέγεται το τραγούδι του εισβολέα που έλεγε για αντικοινωνική; Έχω φαει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. (Χαβάη)
  • Ρε Σάββα δνε μπορω να θυμηθώ πως είναι το ψευδώνυμο σου σαββακο ή σαββοκα;
  • Ήταν ένας τυπάς παιδιά άλλη φάση.Στους λοκομοντο χωρίς μπλούζα με έναν φίλο του και να πορωνονται φουλ.Φορουσε μια βερμούδα κ (γκρι νομίζω) βανς.Τον είδα και το τελευταίο βράδυ με μια μπορντό φόρμα μακριά.Πρεπει να ήταν κ αυτός χαβανέζος αλλά δεν τον έβλεπα να τριγυρνά ρε φίλε. Καντε κανένα ταγκ. (Χαβάη)
  • Και εγώ την Κυριακή φορούσα μια hard rock Niagara Falls φούτερ και έπινα μηλοκλεφτη, αλλά δε με ψάχνει κάνεις! Κάντε like να σας βρω εγώ!
  • Παλικάρι με μαύρη μπλούζα που στο πίσω μέρος της επάνω στον σβέρκο είχε γραμμένη-σβησμένη την λέξη ΑΙΣΧΟΣ, είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στο φεστιβάλ. Χαρά εύχομαι σε οποία σε σκέφτεται.
  • Εσύ η μαυρομάλλα, που έπαιζες με την παρέα σου τάβλι πάνω στα παγκάκια και λέγαμε για το πόσο ορκ είναι οι παοκτσιδες, ούτε το όνομα σου δεν ρώτησα το χαϊβάνι αλλά είχε μουδιασει και το μυαλό μου

Back to top button