Καστοριά

Ολ. Τελιγιορίδου στη Βουλή: “Θέλετε να χειραγωγήσετε την ελληνική κοινωνία” (βίντεο)

Στην ομιλία της η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου κατηγόρησε την ΝΔ ότι με το νομοσχέδιο επιδιώκει τη χειραγώγηση της ελληνικής κοινωνίας, ανέφερε πως η υπέρ συγκέντρωση εξουσιών στον Δήμαρχο είναι ένα μοντέλο που απέτυχε και δεκάδες δήμοι στην Ελλάδα χρωστούν δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. “Το κακό δεν είναι ότι είστε δεξιοί, το κακό είναι ότι δε μαθαίνετε από τα λάθη σας που χρεοκόπησαν τη χώρα” τόνισε η βουλευτής.

 

 

 

 

One Comment

  1. Το …………” Μανιφέστο του ΣΥΡΙΖΑ ” ;

    Ακούμε και βλέπουμε τη συμπαθέστατη βουλευτίνα μας να διαβάζει προσεκτικά ένα βιβλιαράκι πάνω στο αναλόγιο , που στέκεται μπροστά της .

    Κάπου — κάπου μάλιστα , τη βλέπουμε να γυρίζει τις σελίδες αυτού του βιβλίου καθώς το διαβάζει : Ατράνταχτη απόδειξη , πως δεν μιλάει από μόνη της , αλλά διαβάζει !

    Τι βιβλιαράκι είναι αυτό ; μήπως εκδόθηκε το……..” Μανιφέστο του ΣΥΡΙΖΑ ” ;

    Η συμπαθέστατη βουλευτίνα μας , ανέβηκε στο βήμα για να διαβάσει μερικές σελίδες ενός βιβλίου ; δεν έχει δικές της σκέψεις και πρέπει να γυρίζει σελίδα σελίδα το βιβλιαράκι της ;

    Όσο για το περιεχόμενο του …….” Μανιφέστου ” , δεν θέλω να το κρίνω · μόνο μια παρατήρηση να κάνω : από εφηβική μου αναπόληση :

    Θυμάμαι τη ” Βιριδιάνα ” του Μπουνουέλ ( ομώνυμη ταινία του ) να ρίχνει στην πυρά το στεφάνι της πίστης και της αγνότητάς της .
    Το ” στεφάνι ” της αγνότητας του ΣΥΡΙΖΑ το έριξε ο χρόνος — τα 4,5 χρόνια εξουσίας — στην πυρά . Δεν είναι σαν πρώτα .

    Ποτέ δεν θα είναι σαν πρώτα πια !………..

Back to top button