Καστοριά – Συνταγή: Καλαμαράκια με πέστο βασιλικού

Ένας πολύ γρήγορος και νόστιμος μεζές για το ούζο ή το κρασάκι μας, από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα

15 λεπτά
Προετ. 10 | Μαγείρεμα: 5 | Μερίδες: 1-2

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεγάλο καλαμάρι
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 1 κτγ σόδα μαγειρικής
  • νερό
  • 1 φέτα λεμόνι
  • 1 κτσ πέστο βασιλικού

Εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.