Την Φέτα Τουρσί δε θα προλάβουμε να την φάμε απόψε, επειδή χρειάζεται να μείνει 24 ώρες στο ψυγείο πριν καταναλωθεί. Όμως θα την έχετε παρακαταθήκη για το βράδυ του Τελικού, αν προλάβει να μείνει κάτι.
Ας την φτιάξουμε όμως τώρα, και για τον Τελικό του Κυπέλλου προλαβαίνουμε να την ξαναφτιάξουμε:
Υλικά:
2 κομμάτια τυρί φέτα
1 κουταλάκι χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 φύλλα δάφνης
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
πάπρικα
μπούκοβο
ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Λίγα υλικά, καθόλου βαθμός δυσκολίας, πολύ απόλαυση!
Κόβουμε το τυρί σε καρεδάκια.
Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε σε γυάλινο βάζο και καλύπτουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν καταναλωθεί. Διατηρείται ένα μήνα στο ψυγείο πάντα.
Βγάζουμε απ’ το λάδι,σερβίρουμε και…καλή μας όρεξη!
Άλλη μια πολύ εύκολη συνταγή φίλοι μου. Και πιείτε κάτι με την φέτα τουρσί. Κάτι ελληνικό κατά προτίμηση, και… στην υγειά σας!
Μαρία Παπαϊωάννου