Καστοριά

Έπιπλο Κύρου: 9 πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε νέο στρώμα

Για να απολαύσετε την απόλυτη ποιότητα ύπνου που τόσο έχετε ανάγκη, είναι πολύ απλό. Αρκεί να επιλέξετε ένα στρώμα που να συγκεντρώνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Το κατάστημα «Έπιπλο Κύρου» ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Νομό Καστορίας της MEDIASTROM, μας δίνει ορισμένες συμβουλές.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να σας προσφέρει: Άνεση

Το σωστό στρώμα πρέπει να προσαρμόζεται και να ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος, χωρίς να πιέζει τους ώμους ή τους γοφούς.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να σας προσφέρει: Στήριξη

Το σωστό στρώμα πρέπει να στηρίζει τη σπονδυλική στήλη, διατηρώντας τη στη φυσική της στάση, η οποίο δεν είναι ευθεία γραμμή αλλά η στάση σχήματος “S”.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να σας προσφέρει την αίσθηση Αγκαλιάς

Ένα σωστό στρώμα πρέπει να προσφέρει ευχάριστη αίσθηση ανάπαυσης και ξεκούρασης, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες σας, ανεξάρτητα από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να σας προσφέρει υγιεινή και ασφάλεια

Το σωστό στρώμα πρέπει να αποτελείται από υλικά που είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα ώστε να εξασφαλίζει συνθήκες υγιεινής και να είναι απαλλαγμένο από κινδύνους για την υγεία του οργανισμού σας.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να είναι: Ανθεκτικό

Το σωστό στρώμα πρέπει να διατηρεί τη συμπεριφορά και τις αρχικές του ιδιότητες σε βάθος χρόνου, επιβεβαιώνοντας της ποιότητα της κατασκευής του.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να επιλεγεί κατόπιν προσεκτικής δοκιμής

Η επιλογή του σωστού στρώματος είναι εντελώς προσωπική. Γι’ αυτό πρέπει να δοκιμάσετε το νέο σας στρώμα πριν το αγοράσετε ώστε να είστε σίγουροι ότι καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αν το στρώμα προορίζεται για ζευγάρι, τότε συνίσταται να το δοκιμάσουν και οι δύο για να καταλήξουν σε αυτό που τους ικανοποιεί απόλυτα. Αν πάλι δεν συμφωνείτε στο πόσο μαλακό ή σκληρό το θέλετε φροντίστε να επενδύσετε σε ένα τελάρο ρυθμιζόμενης σκληρότητας MediflexPlus.

  1. Κάντε το Sleep Test

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας και αφιερώστε όσο χρόνο επιθυμείτε στη δοκιμή των στρωμάτων. Ξαπλώστε πάνω στα στρώματα, παίρνοντας τη συνηθισμένη σας στάση ύπνου. Εμπιστευθείτε τον εξειδικευμένο σύμβουλο ύπνου της Media Strom για να δημιουργήσετε το ιδανικό για σας σύστημα και να απολαμβάνετε όχι απλώς έναν καλύτερο ύπνο, αλλά μια υπέροχα μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να έχει: τη Σωστή Διάσταση

Όλα μας τα στρώματα παράγονται κατά παραγγελία, ακριβώς στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μετρήσετε σωστά την επιφάνεια που θα τοποθετηθεί το στρώμα, ώστε να χωράει ακριβώς και να μην αφήνει κανένα κενό.

  1. Το νέο σας στρώμα πρέπει να έχει: τη Σωστή Υποστήριξη

Το στρώμα, για να αποδώσει καλύτερα, πρέπει να ακουμπάει σε μία σωστή βάση. Οι βάσεις-υποστρώματα Media Strom μεγιστοποιούν τα ορθοπεδικά και ανατομικά χαρακτηριστικά του στρώματος, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύουν από φθορές, τριξίματα, βουλιάγματα, κτλ.

Εάν βρήκατε χρήσιμες τις συμβουλές αυτές, μπορείτε ελεύθερα να τις μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Το κατάστημα μας «Έπιπλο Κύρου» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Νομό Καστορίας της MEDIASTROM. Επισκεφθείτε μας και δοκιμάστε τα στρώματα μας.

Θα μας βρείτε στην Καστοριά, 4ο χλμ. Καστοριάς – Βιτσίου (περιοχή Χλόη).

Τηλ. επικοινωνίας: 24670 27860

Web-site: https://www.kyrou.net/

https://www.facebook.com/kyroufurniture/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έπιπλο Κύρου: Στη μαγική χώρα ενός παιδικού δωματίου!

Back to top button