Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκίνησαν τα “Δραγούμεια 2019” στο Βογατσικό (φωτογραφίες)

“Οικογένεια Στέφανου και Ελίζας Δραγούμη – Συνάντηση με την ιστορία”

Είχα την τιμή να συμμετάσχω σε μια τόσο προσεγμένη εκδήλωση για την οικογένεια Στέφανου Δραγούμη και Ελίζας Κοντογιαννάκη. Η κυρία Πόλυ Μπλιάγκα έδωσε κατάθεση ψυχής για αν βγει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματικής, με τους ήχους των μελωδιών του κουιντέτου κιθάρας, μπήκαμε σε ένα κλίμα ένδοξου παρελθόντος και μοιραστήκαμε μνήμες που δεν έχουν δει το φως για πάρα πολλά χρόνια.
Η παρουσία του Δήμου για στην οργάνωση ήταν καταλυτική για άλλη μια φορά και απέδειξε ότι είναι πάντα στο πλευρό οποιουδήποτε το ζητήσει.
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου για την παρουσία του, καθώς και τον κόσμο του Βογατσικού που πλημμύρισε την πλατεία για να δεχτεί όσα ειπώθηκαν, ακούστηκαν και ειδώθηκαν αυτή τη νύχτα.
Εξαιρετική η βραδιά, ευχαριστούμε πολύ και τους συντελεστές και τους θεατές!

Μαρία Παπαϊωάννου

Έρευνα, επιμέλεια, παρουσίαση Πόλυ Μπλιάγκα. Συνεπικουρία στην παρουσίαση Μαρία παπαΙωάννου, Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Μουσική πλαισίωση από τους μουσικούς Ισίδωρο και Γιούλα Αντωνίου, Μίλτο Μπίζιο, Γιώργο Γκρίζη, κ Σωτήρη Κυριαζόπουλο. Υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού.

 

 

Back to top button