Η επίσκεψη–δώρο του Γιάννη Κορεντσίδη και των δημοτικών συμβούλων στον Μητροπολίτη (φωτογραφίες)

Ως το καλύτερο “δώρο” που του έχει γίνει στην 23χρονη παρουσία του στην Καστοριά, χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Σεραφείμ την επίσκεψη των 19 νεοεκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα στη Μητρόπολη, μαζί με τον νέο Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη. Και αυτό γιατί όπως τόνισε, δεν του έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και γίνεται για πρώτη φορά, κάτι που όχι μόνο τον χαροποίησε αλλά τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ο νέος Δήμαρχος αφού σύστησε την ομάδα του στον Σεβασμιώτατο, όπως και τους νέους Αντιδημάρχους, σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι απαιτείται η συνένωση και η αλληλοβοήθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους για να οδηγήσουμε το Δήμο Καστοριάς και την περιοχή μας γενικότερα σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής.

Ιδιαίτερη στιγμή, η παρουσίαση από τον Μητροπολίτη ενός σπανιότατου, μοναδικού στο είδος του Κώδικα, που φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο της Μητρόπολης, για το οποίο τόνισε την ανάγκη ανάδειξής του, μαζί και με πολλά άλλα παρόμοια κειμήλια που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή μας. 

 

1 σχόλιο

  1. Να φανταστώ ότι υπάρχουν σκέψεις να μας ξεφυτρώσει κάποιο κτίριο μητρόπολης στο κέντρο της πόλης; προετοιμάζεται κάτι;