Καστοριά

Συναντήσεις του Ζήση Τζηκαλάγια

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας στην παράδοση-παραλαβή στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς από τον Σωτήρη Αδαμόπουλο στον Δημήτρη Σαββόπουλο, μαζί με τις συμμαθήτριες του Διευθύντριες Εσωτερικών και Μεταφορών Μαίρη Σκλάβου και Πόπη Κοτορένη και τέλος επίσκεψη στο XV Σ.Π με τον Διοικητή Συνταγματάρχη Γιάννη Αγαπάκη με τον οποίο συζητήσανε για την άμυνα και την επάνδρωση των μονάδων και των φυλακίων της περιοχής ευθύνης.

Στο βίντεο η προσφώνηση του κ. Τζηκαλάγια στην τελετή στην Αντιπεριφέρεια:

https://www.youtube.com/watch?v=XXmp2kt7iLo&t=235s

Ο βουλευτής που συνταξίδεψε με 3 βουλευτές! (φωτο)

 

Καστοριά: Το βίντεο του Θωμά Καραμάνη που κέρδισε το 1ο βραβείο στη Βουλή των Εφήβων

 

Για δεύτερη φορά, 1ο βραβείο από τη “Βουλή των Εφήβων” στον Καστοριανό μαθητή Θωμά Καραμανή (φωτο – βίντεο)

One Comment

  1. Ο κ. Τζηκαλάγιας μιλάει για τον ……….τζηκαλάγια ……..

    Ό’τι και να κάνετε , την προηγούμενη συνάδελφό σας , που αντικαταστήσατε , αποκλείεται να την ……..φτάσετε :
    Εκείνη , μας είχε συνιθήσει εως και 20 ! φωτογραφίες της αφεντιάς της σε κάθε της ανάρτηση , εσείς μόνο 5 φωτογραφίες σας ……. Να είστε καλά , ο Θεός να σας δίνει υγεία να φωτογραφίζεσαι και να σε καμαρώνουμε και εμείς και εσύ τον εαυτό σου ……προ παντός να καμαρώνουμε και να ……θαυμάζουμε τις …… ” αγκαλίτσες ” σου που συχνά —πυκνά τις βλέπουμε και αναφωνούμε ασκαρδαμυκτί : Τι λαΐκό παιδί ο Τζηκαλάγιας !

    Μήπως είναι καλύτερα τη ” λαΐκότηατα ” να την εκφράζει κανείς με τον εγκέφαλό του παρά με ……..χειρονομίες ;…….

    Το κλειστό ” Διαμαντίδης ” εβδομάδες χωρίς ρεύμα , το Ενυδρείο απειλείται και αυτό πάραυτα με διακοπή ρεύματος , οι κουτσουλιές στη νότια παραλία θυμίζουν ορνιθώνα στον οποίο περιφέρονται ορνίθεια πλάσματα ………..” […]

    Ο ΣΥΡΙΖΑ , αν μη τι άλλο , διέθετε χιούμορ : Μας είχε για ” λιμάνι της ξηράς ” και ” να ‘ρθούμε στην Καστοριά να πιούμε κάνα τσίπουρο ” ….

    Τουλάχιστον μιμηθείτε τον στο …… χιούμορ , ή τουλάχιστον θα σας πρότεινε κανείς έναν διαλογισμό για το τι είναι αυτό που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα , μιας και αναλώσατε τόση ενέργεια για να ………ξεχάσετε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τα δημόσια και τα κοινά .—

Back to top button