Η πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας (σειρά φωτογραφιών και βίντεο)

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στην πόλη μας, με αφορμή την επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού στη 84η ΔΕΘ, καταγράφοντας όλα τα προβλήματα της περιοχής μας. Πρόκειται για τους βουλευτές της Ν.Δ. Βασίλειο –Πέτρο Σπανάκη  (βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών) και Ανδρέα Νικολακόπουλο (βουλευτής Ηλείας) που μαζί με τον Ζήση Τζηκαλάγια πραγματοποιούν σειρά επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν κι αύριο Πέμπτη. Σήμερα το απόγευμα συναντήθηκαν με παραγωγικούς φορείς και στελέχη της ΝΔ και στη συνέχεια μίλησαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Καστοριάς στο ξενοδοχείο Έσπερος.

https://www.youtube.com/watch?v=TcFolSHccNQ

 

4 σχόλια

 1. Χωρίς καμία διάθεση αντίθεσης προς την εκδήλωση η προς τους παρευρισκόμενους, έχω να πω τα εξής.

  Ο κόσμος κουράστηκε πια από τους πολιτικούς, τα πολιτικά κόμματα και τους κάθε λογής κομματάρχες .
  Δεν ενδιαφέρουν πια σχεδόν κανέναν και σχεδόν κανένας δεν ασχολείται πια με το ποιοί μίλησαν, τι είπαν, ποιοί φωτογραφήθηκαν, τι φορούσε ο καθένας η η κάθε μία, ποιοί κάθισαν στην πρώτη σειρά και ποιοί στη τελευταία.
  Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα πολιτικά κόμματα και όχι μόνο για το συγκεκριμένο.

  Ο κόσμος θέλει να δει αποτελέσματα, από όποιο κόμμα, η κυβέρνηση κι αν προέρχεται.
  Θέλει να δει νοικοκυροσύνη, δουλειές, ασφάλεια, σύστημα υγείας, κίνητρα να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, αξιοκρατία χωρίς κομματικοκρατία στις έμμισθες θέσεις, και συμμάζεμα των άσκοπων εξόδων.

  Μπορεί να τα πετύχει αυτά επιτέλους κάποια κυβέρνηση ;;
  Αν ναι, θα είναι καλοδεχούμενη.
  Αλλιώς, θα είναι μια από τα ίδια και θα μείνουμε με τις φωτογραφίες…

 2. Μία αναγούλα μου ήρθε!

 3. Πραγματικα πολυ σωστη η τοποθέτηση και το σχόλιο του ΑΚ –
  Επιτέλους ας σοβαρευτούν όλοι αυτοί που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι οι φωτογραφιες και η προβολή . Ας ασχοληθούν με τα προβλήματα του κόσμου διατι η μέχρι τωρα πορεία τους- πολύ επιεικά -είναι μηδενική!!!