Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας ο Γιάννης Κορεντσίδης (φωτο)

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ΠΕΔ στην Κοζάνη, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες δεν αφήνει, στην κυριολεξία, να πάει χαμένο ούτε λεπτό.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης ήταν, εκτός της ενημερωτικής συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας με τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι ορισμοί εκπροσώπων σε αναπτυξιακούς φορείς, διάφορα πρωτογενή αιτήματα και εγκρίσεις δαπανών, καθώς επίσης και διάφορα άλλα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, δήλωσε ικανοποιημένος από το εξαιρετικά φιλικό κλίμα της συνεδρίασης και τόνισε την αποφασιστικότητά του για ενεργό συμμετοχή στο αυτοδιοικητικό αυτό όργανο, αφού μετέχει ex officio ως ένας από τους 13 Δημάρχους του συγκεκριμένου οργάνου.

Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, που θα καθορίζει πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει και η νέα Διοίκηση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.