Η καρδιά των αγορών και της διασκέδασης χτυπά στο Άργος Ορεστικό (βίντεο)

25 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου η καρδιά των αγορών και της διασκέδασης χτυπά στο Άργος Ορεστικό, στην καλύτερη εμποροπανήγυρη της χώρας

3 Σχόλια

 1. Και όπως κάθε χρόνο, θα γίνουν πολύ μεγάλοι τζίροι, αφού όλη η Καστοριά θα πάει να αγοράσει παντελόνια, πουκάμισα, εσώρουχα, κάλτσες, παπούτσια, αθλητικά ρούχα, παιδικά ρούχα, παιχνίδια, οικιακά σκεύη, χαλιά ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ και ότι βάλει ο νους του καθενός.

  Και όπως κάθε χρόνο, θα πάει όλη η Καστοριά να φάει λουκουμάδες και σουβλάκια μέσα σε σκονισμένες παράγκες, πλαστικές καρέκλες, πλαστικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα.

  Και από την άλλη πλευρά, ο εμπορικός κόσμος της Καστοριάς με τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ θα συνεχίσει να αιμορραγεί… και θα συνεχίσουν να κλείνουν να καταστήματα το ένα πίσω από το άλλο.

  Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε ???
  Μήπως πρέπει να σκεφτούμε ότι έχει και η Καστοριά ΠΟΙΟΤΙΚΑ εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης, τα οποία πρέπει να τα στηρίξουμε, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να να στηρίξουν εμάς ?????
  Μήπως κάπου κάνουμε κάτι λάθος….??????

 2. Όχι απλά συμφωνώ αλλά επαυξανω

 3. Είναι η νοοτροπία του επαρχιώτη να τριγυνάει στα κατα τόπους ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ και δεν πρόκειται να αλλάξει Το θέλει το βρώμικο!!!!!