ΑθλητικάΚαστοριά

Φιλικός: ΓΠΟ Καστοριάς – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 5-0

Σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στα πλαίσιο της προετοιμασίας ο ΓΠΟ Καστοριάς νίκησε στο γήπεδο Κορησού τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με σκορ 5-0, με χατ-τρικ της Νικόλ Τζιάρα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς παρουσιάζοντας μεγάλη βελτίωση στην αμυντική συμπεριφορά ενώ ήταν άκρως αποτελεσματική πετυχαίνοντας 5 τέρματα (ημχ 3-0).
Να σημειώσουμε εδώ πως για τον Αγροτικό ήταν μόλις το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι!
Τα κορίτσια μας είχαν αρκετή διάθεση και πάθος, πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα πετυχαίνοντας στο πρώτο 45λεπτο 3 γκολ με τις ΤΖΙΑΡΑ(2) και ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ.
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον ΓΠΟ Καστοριάς να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ με τις ΜΠΑΣΟΥΡΗ και ΤΖΙΑΡΑ ενώ η αντίπαλη ομάδα είχε δύο δοκάρια στις μοναδικές στιγμές που απείλησε την εστία της Δημητριάδου!
Για τον ΓΠΟ Καστοριάς: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ(Τ), ΓΚΟΓΚΟΥ, ΦΑΣΙΔΟΥ, ΛΙΟΥΛΙΑ, ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΜΑΡΚΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, ΤΖΙΑΡΑ, ΜΠΑΣΟΥΡΗ
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΚΑΝΑ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ, ΡΟΒΥΘΑΚΗ, ΠΕΤΚΑΝΑ(Τ), ΣΙΑΚΑ, ΠΑΠΑΔΗΛΕΡΗ.
ΣΚΟΡΕΡ: ΤΖΙΑΡΑ (3), ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, ΜΠΑΣΟΥΡΗ
Την επόμενη Κυριακή η Καστοριά θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό ματς τον ΑΟ Ανατολής.
Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, η έναρξη του οποίου έχει οριστεί για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Back to top button