Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Καστοριάς 25χρονος και 27χρονος με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (φωτο)

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 38 κιλά και 760 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πάνω από 4 κιλά κατεργασμένης κάνναβης σε σκόνη (μπουμπάρι), 990 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και πάνω από 2 κιλά χασισέλαιο 

 Συνελήφθησαν σήμερα (11-10-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, δύο (2) άτομα, ένας 25χρονος αλλοδαπός και ένας 27χρονος ημεδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των προαναφερόμενων ατόμων, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με οδηγό τον 27χρονο και συνοδηγό τον 25χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (38) κιλά και (760) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που περιέχονταν μέσα σε (32) συσκευασίες,
  • (4) κιλά και (200) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε σκόνη (μπουμπάρι),
  • (990) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
  • δοχείο με χασισέλαιο, βάρους (2) κιλών και (270) γραμμαρίων,
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • (3) κινητά τηλέφωνα και
  • (3) κάρτες SIM.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.