Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Κατά της κατασκευής της Σήραγγας της Κλεισούρας ο Πάρις Κουκουλόπουλος

Το περιφερειακό συμβούλιο Δυτ Μακεδονίας αποφάσισε να δεσμεύσει 70 εκ ευρώ για την κατασκευή της σήραγγας Κλεισούρας. Με απλά λόγια πρόταξε ένα έργο ενδοεπικοινωνίας έναντι έργων όπως ο Ε65 και ο άξονας 10 (Λάρισα-Μοναχο) που εξυπηρετούν την εξωστρέφεια των ΠΕ Γρεβενών-Καστοριάς και Κοζάνης-Φλώρινας αντίστοιχα. Το κορυφαίο θεσμικό όργανο της περιοχής αποφασίζει ως να μην αντιλαμβάνεται τις δραματικές εξελίξεις για το μέλλον της Δυτ Μακεδονίας. Αντί να προτάξουμε τους δρόμους που φέρνουν πιο κοντά τα προϊόντα μας στις αγορές και τους επισκέπτες στα χιονοδρομικά και τα μουσεία μας επιλέγουμε να επικοινωνούμε πιο γρηγορα μεταξυ μας αγνοώντας οτι κινδυνεύουμε να είμαστε δραματικα λιγότεροι σε ορατό χρόνο. Ευτυχως που η απόφαση δεν ηταν ομόφωνη, ειναι μια κάποια ελπίδα…

 

 

2 Comments

  1. Ευτυχώς που οι….Κουκουλόπουλοι και οι Καρυπίδηδες μπήκαν στο περιθώριο……

    Λέτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αφήσει τον Ε 65 για χάρη της Σήραγγας Κλεισούρας ;
    Σαν πολύ …….έξυπνοι δεν πάτε να το παίξετε ;

    Η σημερινή κυβέρνηση θα κάνει και τον Ε 65 και τη σήραγγα !

    Είναι η ώρα της Καστοριάς : Ή είναι ” κάστρο ” της ΝΔ και της Δεξιάς ή δεν είναι · τα δε ” κάστρα ” δικαιούνται και μιας κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης .

    Αυτή την ” ιδιαίτερη μεταχείριση ” , θέλουμε να πιστεύουμε , ότι οι εκπρόσωποί μας , πίσω από κλειστές πόρτες , με ……ήρεμο τσαμπουκά την απαιτούν από την ηγεσία της σημερινής κυβέρνησης

    Όσο για το ” Ευτυχώς που η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη …κ.λπ ” τι να πούμε ;
    Ο πειρασμός είναι τρισμέγιστος και δεν μπορούμε να τον αντισταθούμε : Ευτυχώς για την Καστοριά που οι …..Κουκουλόπουλοι και οι ……Καρυπίδηδες μπήκαν στο περιθώριο ! .

  2. Παιδια αφου διαμαρτυρεται ο κουκουλοπουλος κατι καλο γινεται στην καστορια.Καταλαβαμε οτι οι καρυπιδης-ζεμπιλιαδου δεν θελανε το εργο και βαζανε συνεχως εμποδια αλλα ευτυχως τους εχουμε στο περιθωριο.Αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση ηταν οι ερωτησεις του κωττα,λες και δεν το θελει το εργο μου φανηκε.Μπερδεψαν Ε65,ρυμνιο,βευη,πρεσπες και οτι αλλο μπορουσανε αρκει να μην ψηφιζοτανε.Μπραβο λοιπον στους Κασαπιδη-Σαββοπουλο και την ομαδα τους γιατι σε 2 μηνες της θητειας τους ξεκινησαν ενα τοσο μεγαλο εργο για την περιοχη μας.

Back to top button