ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σήμερα στην Καστοριά: «Παίρνουμε θέση» ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!

Η αφορμή είναι η εκδήλωση που έγινε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη στήριξη που μας δώσατε. Νιώθουμε αισιόδοξοι ότι μπορούμε και στη Καστοριά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Αρκεί να γνωριστούμε και να συντονιστούμε. Ήρθε η ώρα να ανταλλάξουμε απόψεις & ιδέες, να σχεδιάσουμε δράσεις!

Έτσι κάνουμε μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους εσάς που νιώθετε ότι κάπως πρέπει να δράσουμε, να βρεθούμε για έναν “καφέ γνωριμίας” στο “Καφενείο ο Ανθός” την Τρίτη 22 Οκτωβρίου & ώρα 20:00.

Πρωτοβουλία: Λέμε ΟΧΙ στους Ναζί στην Καστοριά

 

 

 

 

One Comment

  1. Ο Κώστας Μπακογιάννης για την δολοφονία του πατέρα του από κόκκινους φασίστες : ” Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου σαν κάτι μοναδικό , ποτέ δεν μου έκανα τη χάρη να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου ως κάτι το ιδιαίτερο .

    Αυτό που βιώσαμε εμείς , δεν είναι κάτι πιο δραματικό από το να σου πουν ότι ο πατέρας σου σκοτώθηκε σε τροχαίο ή ότι αρρώστησε και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή .

    Δεν δικαιούμαστε να παραπονούμαστε η Αλεξία και εγώ .

    Δεν πήραμε ποτέ τους ρόλους των θυμάτων . Ίσως επειδή ο πατέρας μας ήταν αυτός που ήταν , εμείς νιώσαμε ότι οφείλουμε να δώσουμε κάτι πίσω .

    Δεν νιώθω ότι μου χρωστάει κανείς , εγώ χρωστάω . ” ! !

    Μήπως κάπως έτσι μιλάει η αξιοπρέπεια και ο ανδρισμός ;

Back to top button