ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η “ΦΑΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ” πρωτοπορεί στα τοπικά προϊόντα κι επεκτείνεται (σειρά φωτογραφιών)

Ήταν Απρίλιος του 2018 , όταν τα αδέλφια Θωμάς και Χρήστος Μόσχος  άνοιξαν το πρώτο κατάστημα της ΦΑΡΜΑΣ ΜΟΣΧΟΥ στο Άργος Ορεστικό με γαλακτοκομικά προϊόντα δικής τους παραγωγής . Έξι  μήνες αργότερα, το δίκτυο λιανικής τους πώλησης επεκτείνεται και στην πόλη της Καστοριάς, με το κατάστημα που κοσμεί τον πεζόδρομο της Αρχιμήδους (στο 4ο Δημοτικό). Την επιμέλεια των καταστημάτων  ανέλαβε ο ξεχωριστός επιπλοποιός από το Άργος Ορεστικό Νίκος Κέντης.

Είναι γνωστό βέβαια ότι η Φάρμα Μόσχου είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κτηνοτροφικής και τυροκομικής μονάδας καθώς επίσης και καλλιέργειας ζωοτροφών, πλήρως απεξαρτημένη από τις γαλακτοβιομηχανίες. Αυτό σημαίνει περισσότερος κόπος, αλλά και διασφάλιση καλύτερης ποιότητας και χαμηλές τιμές στα προϊόντα.

Τι μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα της ΦΑΡΜΑΣ ΜΟΣΧΟΥ 

Προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές που έχουν κερδίσει την προτίμηση του κοινού της Καστοριάς , το κατσικίσιο τυρί ΦΕΤΑ, τον  μπάντζο, τη μυζήθρα, το ανθότυρο, το παστεριωμένο γάλα ημέρας, το ρυζόγαλο, την κρέμα σε γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, φρέσκα αυγά ,το παγωτό, το frozen yoghurt και φυσικά το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι . Επίσης, μπορούμε να βρούμε κι άλλα προϊόντα της καστοριανής γης, όπως αρωματικά βότανα από το κτήμα Κλαζίδη, τσάι από το Βίτσι κ.α.

Η ΦΑΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ επεκτείνεται

Το δίκτυο λιανικής πώλησης της ΦΑΡΜΑΣ ΜΟΣΧΟΥ επεκτείνεται και ετοιμάζεται νέο κατάστημα στη Μεσοποταμία (οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν από χθες). Στα μακροπρόθεσμα σχέδια της επιχείρησης, άλλωστε, είναι η εξάπλωση του δικτύου και η δημιουργία καταστημάτων και σε άλλους νομούς της Ελλάδας.

Πέρα από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες η ΦΑΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ δείχνει και το ανθρώπινο πρόσωπό της, καθώς  με κάθε αγορά κάποιων προϊόντων ένα ποσό διατίθεται στο “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ “. Η προσπάθεια της επιχείρησης  να διατηρηθεί ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής και διάθεσης των καστοριανών προϊόντων συνεχίζεται και εντείνεται στην πόλη μας. Δεν μένει παρά να τη στηρίξουμε και να επιμείνουμε καστοριανά! Να προτιμούμε τα τοπικά προϊόντα!

 

One Comment

  1. Συγχαρητήρια για τα προιόντα σας πρόκειται για ανωτέρας προέλευσης και ποιότητας γακτοκομικά

Back to top button