Πινγκ-Πονγκ: Ελπιδοφόρες εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (φωτο – βίντεο)

 Δεύτερη θέση στο consolation ο Φώτης Τοκατλίδης

Το Σαββατοκύριακο 9-10/11/2019 πραγματοποιήθηκε στην Βέροια το 3ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχαν 195 αθλητές-τριες από 42 συλλόγους, φυσικά ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με τέσσερις αθλητές και μια αθλήτρια. Στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν: Ισαακίδης Κων/νος, Τοκατλίδης Φώτης και Παπαδόπουλος Γεώργιος, στους Παίδες ο Παπαδόπουλος Δημήτριος, και στις Παγκορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα. Όλοι τους πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας την καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.

Ο Τοκατλίδης Φώτης κατέκτησε το μετάλλιο της δεύτερης θέσης στο consolation ταμπλό καθώς συνέχισε αήττητος μετά τους ομίλους.

Τέλος συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους για να τα στηρίξουν και να τα βοηθήσουν έτσι ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

 

 

 

 

 

κοινοποίηση

shares