ΑθλητικάΚαστοριά

Η ΝΟΔΕ Καστοριάς στηρίζει το αθλητικό νομοσχέδιο

Το Αθλητικό Νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το Δίκαιο της χώρας μας στο Κοινοτικό Κεκτημένο.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη Βουλή επιτελικές αρμοδιότητες και κυρωτικά άρθρα. Αποδεικνύουν έτσι, ότι αυτή η κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων που προάγουν την Ισχυρή Ανάπτυξη. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει προς ψήφιση κανόνες, μακριά από ένα σύστημα αρμοδιοτήτων που αγκυλώνεται από ιδιωτικά συμφέροντα και σχέσεις εξάρτησης.

Προσυπογράφουμε τη δημόσια πολιτική που επιχειρεί να εφαρμόσει τη θεωρητική γνώση με καλές πρακτικές.

Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, για την πειθαρχία, τον έλεγχο, την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους.

Θλιβόμαστε για όλους εκείνους που χολώνουν για την απώλεια της ισοβιότητάς τους στις διοικήσεις των ομοσπονδιών.

Στηρίζουμε την καινοτόμο νομοθέτηση, στηρίζουμε την αλλαγή, την εξέλιξη, που τολμά να πλήξει ό,τι παρασιτογόνο απεμπολεί το αθλητικό ιδεώδες.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΔΑΜ– ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ν.Δ

2 Comments

  1. Αφού ” στηρίζετε την αλλαγή και την εξέλιξη ” , μήπως είναι καιρός , και προ παντός ευκαιρία μοναδική , να ” στηρίξετε και την ίδρυση κολυμβητηρίου στην Καστοριά ;

    Τι παραπάνω από μας διέθεταν και διαθέτουν τα Γρεβενά , που εξοικειώνουν τη νεολαία τους , και όχι μόνο , με το υγρό στοιχείο ;

    Ίσως οι Γρεβενιώτες να …… εξημέρωσαν περισσότερο την ιδιοτέλειά τους και να την εξοικείωσαν περισσότερο με την κοινωνική πλευρά της ανθρώπινης φύσης , από τους Καστοριανούς …..

    Ό’τι έργο ακούμε να συζητείται για την Καστοριά , ακούμε και τι λεφτά θα φέρει στην Καστοριά ! Όμως το κολυμβητήριο , δραχμοφονιάδες του κερατά , δεν θα φέρει λεφτά , αλλά θα κάνει πλέον άξιους τους νέους , να βγάζουν από μόνοι τους λεφτά .

    Ποια είναι η θέση της ΝΟ.Δ.Ε Καστοριάς για το κολυμβητήριο ;

  2. Αναζητώ να μάθω από τι απελευθερώθηκε η Καστοριά……………..από το κόκκινο φέσι και τα φέσια των Καστοριανών ή την αμάθεια που μας δέρνει……..Κάνεις δεν αναφέρει τι προηγήθηκε τι ακολούθησε…… ζούσαν αρμονικά οι πρόγονοι μας ή ήταν στα μαχαίρια…….? Ας αναζητήσουν οι ειδικοί την άρχουσα τάξη εκείνης της εποχή, τα καστοριανά αρχοντικά…. και τις αντιλήψεις της εποχής μας Κάτι ανάλογο θα ζήσουμε και το 2012……. Που είσαι Βασίλη Ραφαηλίδη…………….

    Τα σέβη μου

Back to top button