Καστοριά

Αντιδήμαρχος εξοργισμένος με συμπολίτες μας: “Θέλουμε τουρισμό; Εεε;…” (φωτο)

“Θέλουμε τουρισμό;;;; ε;;; καθαρή πόλη;;; ε;;;” γράφει στο Facebook, ανεβάζοντας και τη φωτογραφία ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Καθημερινότητας Άκης Λιάμης.
Και με το δίκιο του είναι εξοργισμένος. Τα ξημερώματα ο ημιυπόγειος κάδος της φωτογραφίας άδειασε από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας του. Λίγο μετά, στις 9 το πρωί, το σημείο γέμισε σκουπίδια. Το αδιανόητο της ιστορίας είναι ότι ο κάδος ήταν εντελώς άδειος!
“Με ειδοποίησαν και πήγα ο ίδιος και είδα το θέαμα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι αδιανόητα αυτά που γίνονται σε αυτή την πόλη, όσον αφορά στο θέμα των σκουπιδιών. Σε άλλο σημείο της πόλης, συμπολίτης μας πέταξε στον δρόμο ξημερώματα, ολόκληρο σαλόνι!”, δήλωσε αγανακτισμένος στο ΦΟΥΙΤ ο κ. Λιάμης.

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΜΗΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ ΕΧΕΤΕ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ!

  2. Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι καταλαβαίνουν μόνο από πρόστιμα.
    Πλακώστε τους λοιπόν στα πρόστιμα, για να δούμε αν θα το ξανακάνουν.

    Η προσπάθεια του Δήμου στην καθαριότητα της πόλης είναι πραγματικά αξιέπαινη και δεν μπορεί να την χαλάει κανένας άμυαλος τριτοκοσμικός.

    Ο Δήμος θα πρέπει να βάλει αυστηρούς όρους, ποιες ώρες επιτρέπεται να βάζουμε τα σκουπίδια στους μέσα κάδους (όχι έξω), ποια άχρηστα αντικείμενα (παλιά έπιπλα, σίδερα, κλπ) απαγορεύεται να αφήνονται στα πεζοδρόμια δίπλα στους κάδους, κλπ.
    Και όποιος δεν θέλει να καταλάβει, τότε να πέφτουν τα πρόστιμα.

    Άντε, γιατί το κακό παράγινε.

Back to top button