Καστοριά

Δημοτικό Σχολείο Κορησού: “Φέρτε πίσω το κουδούνι”! (φωτο)


Αρκετές ζημίες έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς στον αυλειο χώρο και περιμετρικά του Δημοτικού Σχολειού Κορησου που η διευθυνση της σχολικης μοναδας μαζι με τον Συλλογο γονεων και κηδεμονων αποκατεστησαν χωρις να δοθει περαιτερω εκταση σε τουτα τα δυσαρεστα γεγονοτα!!!

Κανεις δεν φανταζόταν ομως πως θα ξημερωνε μια μερα που θα ελειπε το κουδουνι της εξωπορτας… απο την θεση του καθιστωντας απολυτα δυσμενη την επικοινωνια καθως και την συνολικοτερη λειτουργια του σχολειου!!!

Εχοντας απολυτο δικιο οι ιθυνοντες του σχολειου με σημερινη ανακοινωση στην διαδικτυακη σελιδα “Δημοτικο σχολειο Κορησου” στο Facebook ζητουν οποιος πηρε κατα λαθος… το κουδουνι να το επιστρεψει στην βαση του διοτι η υπομονη εχει τα ορια της και η νομικη οδος αποτελει πλεον μονοδρομο… Τι να πει κανεις πια!!!
Θεμελης Αναστασιος

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου Κορησού:

Στο σχολείο μας προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών μας σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Κατα καιρούς έχουνε σημειωθεί ζημιές, τις οποίες αποκαταστήσαμε χωρίς να δώσουμε έκταση. Αυτή τη φορά όμως κάποιος ή κάποιοι έχουν πάρει( Μάλλον κατά λάθος…..!!!!!!), το το κουδούνι από την εξώπορτα δυσκολεύοντας την καθημερινότητα μας. Παρακαλούμε πολύ να επιστραφεί άμεσα , πριν προβούμε πλέον στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τους νόμους . Η υπομονή έχει και τα όρια της.

Back to top button