Καστοριά

Βασίλης Αντωνιάδης: “Ποτέ δεν ειρωνεύτηκα τους πολίτες της Καστοριάς – Κακόβουλα τα δημοσιεύματα”

Το “περαστικά σας” δημοσιεύθηκε 3 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου και απευθύνονταν σε φίλους μου

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Αντέννες και στο Χρήστο Νατσούλη, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Βασίλης Αντωνιάδης διευκρίνισε: “Κακόβουλα δημοσιεύματα παρερμήνευσαν ανάρτησή μου στο Facebook, όπου ανέγραψα “περαστικά σας” και απευθυνόμουν σε φίλους μου, με τους οποίους είχα συνομιλία πριν από λίγο.
Η δημοσίευση έγινε 3 ώρες πριν από από την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου με τα ονόματα των νέων διευθυντών των Νοσοκομείων.
Ποτέ δε θα ειρωνευόμουνα τους πολίτες της Καστοριάς, τους οποίους αγαπάω, έχω τις καλύτερες σχέσεις και δίνω διαρκή αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, για να έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας.”
Ο κ. Αντωνιάδης μίλησε με τον δημοσιογράφο από το γραφείο του στο Νοσοκομείο, καθώς παραμένει διοικητής μέχρι να εκδοθεί το ΦΕΚ διορισμού του κ. Χάτσιου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Comments

  1. θΕΛΩ ΝΑ ΣΥΧΓΑΡΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
    ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΩ, ΠΩΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΑΛΛΑ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ.

  2. Κύριε διευθυντή του Νοσοκομείου , κύριε Αντωνιάδη , μη κάνετε έτσι , δεν χρειάζεται , σας…….κατανοούμε ! είμαστε πια μαθημένοι ! μας έκανε ….. ξεφτέρια ο Αρχηγός σας :

    Είμαστε μαθημένοι από τεράστιες , γιγάντιες , βιβλικών διαστάσεων κωλοτούμπες , τόσο που ο όρος καθιερώθηκε και διεθνώς : kolotoumba ! Τώρα εσείς πάτε να κάνετε μια κωλοτουμπίτσα ( ” απευθυνόμουν σε φίλους μου ” ) , σιγά το πράγμα ! σιγά την κωλοτούμπα !

    Άλλωστε , κατά κάποιον τρόπο έχετε και μια δικαιολογία : ” το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ” …… άνθρωπος είστε κι εσείς …….

  3. Κομματικά μπήκες κομματικά βγήκες ποιο είναι το πρόβλημα σου κύριε Αντωνιάδη?
    Δεν έχετε ούτε την ευθιξία να το παραδεχτείτε μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα…..

  4. Το ήθος του ανθρώπου

    Βρε μασκαράδες εξυπνάκηδες ανώνυμοι και επώνυμοι .
    Δεν κρίνουμε τον τεχνοκράτη διευθυντή του Νοσοκομείου , τον οποίο να δεχθούμε ότι είναι άριστος και ανεπανάληπτος · κρίνουμε το ήθος του διευθυντή .

    Άλλο πράγμα ο τεχνοκράτης άνθρωπος , και άλλο το ήθος του ανθρώπου !

    Κρίνουμε το ήθος του ανθρώπου που περιφρονεί το δικαίωμα και τη βούληση της Δημοκρατίας , να αντικαθιστά τα όργανά της όπως και όταν κρίνει αυτή .

    Κρίνουμε το ήθος του ανθρώπου που περιφρονεί και χλευάζει αυτούς οι οποίοι εξέλεξαν αυτή τη Δημοκρατία , και τους κοπανάει στη μούρη με περίσσεια προπέτεια το : ” Περαστικά σας ” !!

    Αν μας έλεγε ένα απλό ” συγγνώμη , με συγχωρείτε , παρασύρθηκα ” θα τον πιστεύαμε .
    Αντ’ αυτού μας λέει σοφίσματα και εξυπνάδες για να δικαιολογηθεί , λες και δεν ήξερε και δεν περίμενε ότι θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα , που προσελήφθη .

    Να υποθέσουμε ότι αυτό το ” ήθος ” συγκροτεί το …..” ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ” , το οποίο κονιορτοποίησε ο χρόνος των 4,5 χρόνων εξουσίας της ;

    Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο , δεν ξέρω αν είναι ψηλός ή κοντός , όμως , δεν ξέρω γιατί , μου θυμίζει τη ” Διαθήκη ” του Μιχάλη Κατσαρού , που κάποτε έγγραφε : ” …..αντισταθείτε στον κοντό άνθρωπο του γραφείου ….. ” ……..

    Αυτό κάνουμε , αντιστεκόμαστε .—

  5. Η εξουσία είναι γλυκιά και όλοι την αγαπούν, αλλά το θέμα είναι πως μπορεί να την διαχειριστεί ο καθένας.
    Δεν είναι λίγο να βρεθεί κάποιος ξαφνικά από την αφάνεια του απλού “ανώνυμου” πολίτη σε “επώνυμη” θέση εξουσίας.

    Καλώς η κακώς (για εμένα κακώς…), η επιλογή αυτών των ατόμων γίνεται με κομματικά κριτήρια και ακόμη και οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης.

    Στο Νοσοκομείο Καστοριάς, υπάρχουν γιατροί, νοσοκόμες και μόνιμο προσωπικό που δίνουν καθημερινά τεράστιο αγώνα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν.
    Σε αυτούς δεν αναφέρθηκε κανένας, παρά μόνο στους διοικητές.

    Ας δούμε λοιπόν την ουσία.

Back to top button