Θλίψη στην Καστοριά για τον θάνατο του Δαμιανού Δέλλιου – Συλληπτήρια μηνύματα

Δεκάδες συλληπτήρια μηνύματα για τον θάνατο του Δαμιανού Δέλλιου

Μόλις πληροφορήθηκα την απώλεια του δημοσιογράφου- εκδότη Δαμιανού Δέλλιου και είμαι συγκλονισμένος. Ο Μανιός, ο Ντάμις ήταν παιδικός μου φίλος . Μεγαλώσαμε και παίξαμε μαζί στην πλατεία και τις αλάνες του Ντολτσού. Ένα εξαιρετικό παιδί, αυθόρμητος, αυθεντικός, αγαπητός σε όλους.
Στην επαγγελματική του καριέρα διακρίθηκε για το ήθος του ,που δεν είναι σύνηθες στην εποχή μας αλλά και στον χώρο του.
Στην πολύχρονη ασθένειά του για την οποία εκ της ιδιότητός μου της Ιατρικής ήμουν ενήμερος λεπτομερώς, επέδειξε ακατάβλητο θάρρος.
Πάλευε όρθιος με λεβεντιά και αξιοπρέπεια, παρά την από την αρχή προβλεπόμενη κακή πρόγνωση.Στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον γιό του Δημήτρη,άξιο διάδοχο και συνεχιστή του έργου του, εκφράζω τα πιο βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

————————————————–

Έφυγε από τη ζωή ο Δαμιανός Δέλλιος. Ευγενικός και αξιοπρεπής. Ένας δημοσιογράφος με ήθος και αρχές. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και θλίψη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

————————————————–

Πληροφορήθηκα με οδύνη τον αδόκητο θάνατο του αθλητικογράφου, δημοσιογράφου και εκδότη Δαμιανού Δέλλιου.
«Έφυγε» νέος, έχοντας δυνατότητες να κάνει και να προσφέρει πολλά ακόμα, στην κοινωνία, στην δημοσιογραφία, στην οικογένειά του.
Αφήνει όλους αυτούς, που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, πιο φτωχούς και απαρηγόρητους.
Ήταν άριστος επαγγελματίας, γιατί ήταν πάρα πολύ ενημερωμένος.
Το πέρασμα του από την ζωή ήταν αέρας ποιοτικός.
Καλό σου ταξίδι φίλε Δαμιανέ.

Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Δήμαρχος Νεστορίου

————————————————–

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Δαμιανού Δέλλιου.

Ο Δαμιανός υπήρξε ένα πρότυπο ανθρωπιάς, ηπιότητας  χαρακτήρα και ευγένειας.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά υπηρέτησε τον χώρο της Δημοσιογραφίας.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Φίλιππος Πετσάλνικος

πρ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

————————————————–

Από σήμερα η Καστοριά έγινε φτωχότερη. Ο δημοσιογράφος Δαμιανός Δέλλιος, έφυγε από την ζωή.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Αποχαιρετούμε έναν φίλο, έναν αγωνιστή, που αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή άδολα και ανιδιοτελώς για μια δημοσιογραφία με αρχές και αξίες.

Ο Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του , στη σύζυγο του,μέλους της Ν.Ε. Σιμώτα Θωμαής και τα δυο παιδιά του, που χάνουν έναν άνθρωπο, που σε όλη του ζωή έδινε απλόχερα.

Αντί στεφάνου η Ν.Ε Καστοριάς θα διαθέσει εις μνήμη του , ποσό στο σύλλογο Μαζί σου

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

        ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

————————————————–

Έφυγε από τη ζωή ο Καστοριανός δημοσιογράφος Δαμιανός Δέλλιος .
Ένας δημοσιογράφος με ήθος και αρχές.
Ευγενικός, με αγάπη για το αθλητικό ρεπορτάζ και αφιερωμένος στο λειτούργημα του .
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Θεόδωρος Καρυπίδης

————————————————–

Έντιμος, εργατικός, δίκαιος στη μετάδοση της είδησης ως δημοσιογράφος, Το καλύτερο παιδί και φανατικός Ληθιώτης για όλο το σόι και τους συγχωριανούς.
Καλό ταξίδι ξάδερφε.

Παναγιώτης Κώττας

————————————————–

Πριν από 15 χρόνια, μια τέτοια κρύα ημέρα του Δεκεμβρίου, καθίσαμε σαν συμμαθητές στο θρανίο για να βγάλουμε το πρώτο μηνιαίο τεύχος της εφημερίδας του Επιμελητηρίου “Αναπτυξιακός Στόχος”.
Επί 5 περίπου συναπτά έτη η συνεργασία μας ήταν συχνή και συνεχής, για να δώσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και γνώσεις στα μέλη μας.
Η προσφορά του ήταν καταλυτική, ενώ υπερέβαλλε εαυτόν, μαζί με τον Δημήτρη, για να τη φτάσουμε σε έγχρωμο φυλλάδιο με διαφημίσεις.
Εκείνο το διάστημα, όλοι οι επιχειρηματίες περίμεναν το τεύχος αυτό για να μάθουν τα νέα εργαλεία, τα αναπτυξιακά έργα, τις ενισχύσεις των προγραμμάτων, τις διεθνείς εκθέσεις και πολλά ακόμη νέα.
Όταν σταμάτησε η κυκλοφορία της, ο Δαμιανός ένοιωσε ότι έχασε ένα παιδί του.
Αντίο Δαμιανε.
Θα ζεις στη θύμηση μας.
Όταν θυμάσαι κάποιον που έφυγε, δεν φεύγει ποτέ από κοντά σου.
Ήσουν άριστος και δε θα φύγεις ποτέ από το μυαλό μας.

Ναούμ Μαρκόπουλος

————————————————–

Ο Δαμιανός Δέλλιος υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές & ευσυνειδησία.Για πολλά χρόνια Όσοι είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν ξεχώρισαν το ήθος & την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του.

Στέργιος Αδάμ

————————————————–

Το Επιμελητήριο Καστοριάς με θλίψη αποχαιρετά τον αγαπητό Δαμιανό Δέλλιο. Η Δημοσιογραφική κοινότητα της Καστοριάς από σήμερα είναι πιο φτωχή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Επιμελητήριο Καστοριάς

————————————————–

Η διοίκηση, οι μέτοχοι, οι οδηγοί και το προσωπικό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς, επιθυμεί να εκφράσει την βαθιά της οδύνη, στην αναγγελία της είδησης του εκδότη, δημοσιογράφου Δαμιανού Δέλλιου. Το ήθος του εκλιπόντος, που με τρόπο παροιμιώδες και αξιοθαύμαστο, μετέφερε τις ειδήσεις, ιδίως στον χώρο του τοπικού αθλητισμού και όχι μόνο, θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στις σκέψεις όλων μας! Αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο πολίτη, ένα άριστο δημοσιογράφο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που ήξερε να δίνει μάχες για τον ίδιο και για τον τόπο! Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, ευχόμενοι την εξ ύψους παρηγοριά, όπως ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του! Πολυαγαπημένε Μανιέ, μεταφορέα των τοπικών νέων, εμείς οι μεταφορείς του κοινού, σου ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!
Εκ της Διοικήσεως

ΚΤΕΛ Καστοριάς

————————————————–

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στη Θωμαή Σιμώτα, συναδέλφου και μέλους του συλλόγου καθώς και σε όλη την οικογένεια της , για τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της, Δαμιανού Δέλλιου.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών Νομού Καστοριάς
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Παπακωνσταντίνου Βασιλική Γκατσώνη Ελευθερία

————————————————–

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και το προσωπικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Δαμιανού Δέλλιου, παράγοντα της Ένωσης για πολλά χρόνια.
Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του δύναμη και κουράγιο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΕΠΣ Καστοριάς

————————————————–

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Καστοριάς στο άγγελμα του θανάτου του εξαίρετου δημοσιογράφου και πιστού φίλου του συλλόγου Δαμιανού Δέλλιου, εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΑΣ Καστοριάς

————————————————–

Το Δ.Σ. και ο φίλαθλος κόσμος του Α.Σ. Άργος Ορεστικό εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το χαμό του Δαμιανού Δέλλιου.Ξεχώριζε πάντα με το έγκυρο ρεπορτάζ,την αγάπη του για τα αθλητικά δρώμενα του νομου,τη συνέπεια και τη σοβαρότητα του. Η αδόκητη απώλεια του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΑΣ Άργος Ορεστικό

————————————————–

Τα βαθια μας, Συλυπητηρια για τον αδικο και προωρο χαμο του Δαμιανου,του δικου μας Μανιου, που τοσα χρονια συμπορευτηκε, με τον Αθλητισμο και τον Πολιτισμο της Καστοριας, με ηθος-τιμιοτητα και αντικειμενικοτητα,σε ολη του την Ζωη,απο ολη την Αθλητικη οικογενεια του Α.Ο.Α.Καστοριας, συλυπητηρια σε ολη την Οικογενεια του.

Κ Α Λ Ο Σ Ο Υ Τ Α Ξ Ι Δ Ι ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Μ Α Ν Ι Ε .–

Α.Ο.Α .Καστοριάς

————————————————–

Η οικογένεια του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο χαμό του αγαπητού σε όλους δημοσιογράφου, Δαμιανού Δέλιου!

Κουράγιο κ δύναμη στην οικογένεια του και στους οικείους του!

Καλό παράδεισο!

Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς

————————————————–

Η Αστραπή Μεσοποταμίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, του δημοσιογράφου Δαμιανού Δέλλιου, για τον άδικο χαμό του μετά από την άνιση μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με την επάρατη νόσο.
Δαμιανέ, καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει
Το Δ.Σ. Αστραπή Μεσοποταμίας

————————————————–

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του δημοσιογράφου Δαμιανού Δέλλιου. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

ΑΓΣ Ηρακλής Πολυκάρπης

————————————————–

Ο ΑΠΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ εκφράζει τη βαθιά του θλιψη και τα θερμά συλλυπητήριά για την απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, του ΔΑΜΙΑΝΟΎ ΔΈΛΙΟΥ. Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του δύναμη και κουράγιο.

Καλό παράδεισο

ΑΠΕΣ-Ομόνοια Βογατσικού

————————————————–

Το σωματείο του Α.Σ.Παναργειακού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια, για την απώλεια του ανθρώπου, δημοσιογράφου και εκδότη Δαμιανού Δέλλιου. Το τοπικό ποδόσφαιρο έχασε ένα άνθρωπο με σπουδαίο έργο και  σημαντική προσφορά.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
ΑΣ Παναργειακός

————————————————–

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Γραμμοχωρίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, Δαμιανού Δέλλιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Καλό ταξίδι Δαμιανέ!
ΑΕ Γραμμοχωρίων

————————————————–

Η ομάδα του ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ εκφράζει, τα ολόθερμα συλλυπητήρια της, στην οικογένεια και στους οικείους του Δαμιανού Δέλλιου, για τον άδικο χαμό του, αφού έχασε τη μάχη με το θάνατο, από την επάρατη νόσο.
“Καλό Παράδεισο” να έχεις αγαπημένε μας φίλε κι ας είναι “ελαφρύ το χώμα” που θα σε σκεπάσει.
ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΣ Νταηλάκης

————————————————–

Η ομάδα του Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Δαμιανού Δέλλιου για τον άδικο χαμό του, αφού έχασε τη μάχη με το θάνατο, από την επάρατη νόσο. “Καλό Παράδεισο”
ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Με τιμή

Α.Σ. Πενταβρύσου

————————————————–

Καλό παράδεισο Δαμιανέ!
Ο Α.Σ. Δόξα Αμπελοκήπων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Δαμιανού Δέλλιου!

ΑΣ Δόξα Αμπελοκήπων

————————————————–

Ο αθλητικός σύλλογος της Δόξας Κορησού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλο τον κύκλο του ανθρώπου και εξαιρετικού δημοσιογράφου Δαμιανού Δέλλιου , για τον άδικο χαμό του!!
Είναι μια βαθιά θλίψη που μάθαμε για την απώλειά σου.
Σου προσφέρουμε τα βαθύτατα μας συλλυπητήριά αυτή τη σκοτεινή μέρα.
Δαμιανέ,καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΑΣ Δόξα Κορησού

————————————————–

Η οικογένεια της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δαμιανού Δέλλιου. Ένας δημοσιογράφος που κοσμούσε τον χώρο της δημοσιογραφίας, ένας φίλος με όλη τη σημασία της λέξης, μα πάνω από όλα ένας άνθρωπος με αρχές και ευσυνειδησία, δεν είναι πια κοντά μας.

Δαμιανέ όσοι σε γνώριζαν, ξεχώριζαν το ήθος σου και την ανθρωπιά σου.

Η ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, που τόσο αγαπούσες, και οι άνθρωποι της, σου ευχόμαστε το χώμα που θα σε σκεπάζει να είναι ελαφρύ.

Καλό Παράδεισο αγαπημένε φίλε.

ΑΓΣΝΚ Καστοριά

————————————————–

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΓΣ Γράμμου Μαυροχωρίου, απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δαμιανού Δέλλιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

ΑΓΣ Γράμμου Μαυροχωρίου

————————————————–

Η οικογένεια του Α.Ο ΚΑΣΤΩΡ και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος αναλογιζόμενος τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε μαζί, συζητώντας είτε για τον Κάστορα (ως αντιπρόεδρος), είτε για οποιοδήποτε θέμα προσωπικό η μη, το μόνο που μπορώ να πω είναι ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.
Θα είσαι πάντα μια καλή Ανάμνηση για μένα. Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ.
 Για τον ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ

 Σταύρος Μπαχαδέρογλου

————————————————–

Ο Α.Σ Νέστωρ Νεστορίου , ποδοσφαιριστές και Δ.Σ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Δαμιανού Δέλλιου στην οικογένεια του, σε φίλους και συγγενείς,  και σε όσους είχε επηρεάσει τόσο θετικά με την σταδιοδρομία του όλα αυτά τα χρόνια.
ΑΣ Νέστωρ Νεστορίου

————————————————–

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Πηγασος Χιλιοδενδρου/Βοΐου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του δημοσιογράφου αλλά και φίλου Δαμιανού Δελλιου.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι φίλε Δαμιανε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Καλό παράδεισο.

Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Πήγασος Χιλιοδένδρου/Βοΐου

————————————————–

Ελπίδες Μεσοποταμίας

————————————————–

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Καλό ταξίδι Νταμι