Συνεργασία ΑΣ Καστοριάς με ΟΠΑΠ


Τεράστια επιτυχία για τον Α.Σ. Καστοριάς όπου μετά από συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες, κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτητικότατες προϋποθέσεις της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» για τη συμμετοχή των Ακαδημιών του στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».
Τα ονόματα των Ακαδημιών μπάσκετ που επιλέχθηκαν από την ΟΠΑΠ Α.Ε., παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, σε ειδική εκδήλωση όπου παρέστησαν κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ, όπως ο Ρικ Πιτίνο και πλήθος αθλητών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.
Η επιλογή έγινε μέσα από μία διεξοδική και απόλυτα διαφανή διαδικασία με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.
Έτσι λοιπόν ο Α.Σ. Καστοριάς επιλέχθηκε στις 50 Αθλητικές Ακαδημίες μπάσκετ της χώρας και τα παιδιά του συλλόγου θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
– Προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα.
– Επιστημονική υποστήριξη από εξειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους.
– Υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό.
– Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.
– Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Ο Πρόεδρος Αναστάσιος Λαγγιώτης & το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά την ΟΠΑΠ Α.Ε. και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται έτσι ώστε, να εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες άθλησης για όλα τα παιδιά της ακριτικής Καστοριάς.
 

 

 

1 σχόλιο

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία του ΑΣ Καστοριάς να υπαχθεί στο πρόγραμμα Ακαδημιών του Μπάσκετ που ενισχύεται από τον ΟΠΑΠ. Τέτοιες επιτυχίες είναι που θα δώσουν ώθηση στα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ. Αυτός πρέπει να είναι και ο ρόλος των τοπικών αθλητικών σωματείων, η ενασχόληση και προώθηση της νεολαίας μας. Καλή συνέχεια