ΑγροτικάΕλλάδα

Μπλόκα μετά τις γιορτές αποφάσισαν οι αγρότες

Απόφαση για συντονισμένες πανελλαδικές κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές, με προσανατολισμό την δημιουργία μπλόκων στο τέλος Ιανουαρίου, πήραν οι αγρότες που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Νίκαια της Λάρισας.

Οι αγρότες αποφάσισαν επίσης να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τρακτέρ και στην έκθεση της Agrotica στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Φεβρουαρίου, στα πλαίσια ενός προγράμματος κινητοποιήσεων που συζήτησαν σήμερα.

Στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων συζητήθηκαν συνολικά τα αιτήματα των αγροτών που διεκδικούν από το υπουργείο, ενώ επικεντρώθηκαν στο θέμα της τιμής του πετρελαίου, στο κόστος παραγωγής, αλλά και στο θέμα της τιμής των προϊόντων τους.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΑΠΕ

4 Comments

  1. Βρε, καλώς τα παιδιά !!!
    Μόλις τελείωσαν τις αγροτικές δουλειές τους, αντί να κάθονται στα καφενεία, θα βγάλουν πάλι τα τρακτέρ τους στον δρόμο, θα στήσουν την καντίνα με τα σουβλάκια και τις ρετσίνες και θα ταλαιπωρούν τον κοσμάκη που θέλει να πάει στη δουλειά του.
    Έλεος πιά…..

    1. Το ότι εσύ ή ένα μέρος του κοσμάκη δέχεται να πάει στη δουλεία του με συνεχώς μειωμένα δικαιώματα, δε σημαίνει ότι πρέπει να πουλάν όλοι τη δουλειά τους για ψίχουλα. Και σιγά που ταλαιπωρήθηκες από το μπλόκο στο Άργος για παράδειγμα. Κομβικό σημείο φαντάζομαι που σε ενοχλεί η κλεισμένη 1(!) λωρίδα…

      1. Καλά κύριε Βασίλη,
        Τότε θα πούμε στον Δήμαρχο αν μπορεί να σου βάλει κι άλλα κολονάκια έξω από το μαγαζί σου, για να μην μπορείς να πας με το αυτοκίνητο στη δουλειά σου με τα συνεχώς μειωμένα δικαιώματα.

        1. Αν σας ενοχλούν κύριε ΣΣ τα κολονάκια αντιδράστε. Όπως αντιδρούν και οι αγρότες οι οποίοι πέρσι να θυμίσω μείνανε με τα φασόλια στις αποθήκες γιατί η πώληση δεν έφτανε καν τα έξοδα της δουλειάς τους. Αν ζείτε καλά σας εύχομαι να έρθουν και καλύτερες μέρες από τη σημερινή. Εκτός αν σας προβληματίζει το που να ξοδέψετε τα έσοδά σας που και εκεί εύχομαι να βρείτε άκρη.
          Καλές γιορτές!

Back to top button