Τα επίμαχα σημεία της χθεσινής πεντάωρης συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το φυσικό αέριο (βίντεο)

Για περίπου πεντέμισι ώρες απασχόλησε την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας η συζήτηση – ενημέρωση από εκπροσώπους της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αέριο (Δ.Ε.Δ.Δ.Α.) και του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (Δ.Ε.Σ.Φ.Α.), για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κυρίως τι είχε προβλεφθεί και πότε, για το εν λόγω θέμα, από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις με αφορμή και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει, το τελευταίο δίμηνο, με τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, του Γ. Κασαπίδη. Το kozan.gr συγκέντρωσε σ’ ένα βίντεο, όσο πιο συνοπτικά μπορούσε, τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής συνεδρίασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης και της φράσης αιχμής (δείτε στο 3:25), του Διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΔΑ, Μάριου Τσάκα, προς τον σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κώττα, ότι δε ζούσε τα πράγματα της Περιφέρειας αν θεωρούσε πως, σε ό,τι αφορά την κατασκευή των δικτύων,  τα έργα θα ξεκινούσαν το 2019, μια φράση που έβαλε “φωτιά” στη συνεδρίαση και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της παράταξης του Θ. Καρυπίδη, που του ζήτησαν να ανακαλέσει, κάτι που, εν τέλει, δεν έκανε ποτέ, ο κ. Τσάκας.

kozan.gr

 

 

1 σχόλιο

  1. Τι Άβδηρα τι ……….Καστοριά …

    Ακούμε τον κ. Τσάκα να απαντάει στον Δήμαρχο Γρεβενών με ερώτηση : ” Τότε γιατί στήναν πανηγύρια ( Σταθάκης — Δημαρχείο Καστοριάς ) χωρίς να υπάρχουν έξοδοι ; ( αερίου ) ”

    Αυτά συμβαίναν και παλαιότερα : Οι αρχαίοι Αβδηρίτες έγιναν …….διάσημοι στην εποχή τους , επειδή κατασκεύασαν πηγάδι χωρίς προηγουμένως να βρούν το νερό του ……

    Λέτε κάποιοι να ζήλεψαν τη ……..δόξα των Αβδήρων και των Αβδηριτών ;