ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Φεύγουν οι κουβάδες από το Κλειστό!

Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για βρεθεί λύση στο πρόβλημα της στεγανότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς “Δημήτρης Διαμαντίδης”, που όλο αυτό το διάστημα αντιμετωπίζοντας με τους περίφημους κουβάδες που ήταν κρεμασμένοι πάνω από το κεφάλια των αθλητών. Οι κουβάδες έγιναν θέμα όχι μόνο στα τοπικά ΜΜΕ. Μόλις την περασμένη Κυριακή σε ρεπορτάζ του το greekhandball.com για τον αγώνα ΑΟΑ Καστοριάς – Άρτα, ανέγραφε ματαξύ άλλων:

Οι…κουβάδες είναι…ντεκόρ του κλειστού από την περσινή σεζόν, επειδή, στην πρώτη βροχή, στάζει η οροφή…Το κλειστό της Καστοριάς ήταν παρατημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα το καλοκαίρι, οι ομάδες έκαναν προπόνηση μέχρι να σκοτεινιάσει, επειδή, δεν είχε ρεύμα…

Η νέα δημοτική αρχή αναγνωρίζεται ότι κάνει προσπάθειες, θα βάλει ( όπως γνωστοποίησε ) πίσσα στην σκέπη ώστε να ΄΄μπαλώσει΄΄ την κατάσταση έως το καλοκαίρι και τότε να προχωρήσει σε εργολαβία, αλλά, στην Ελλάδα, όλοι θέλουν τον χρόνο τους και όσο δεν υπάρχουν πέρα από καλές προθέσεις και γρήγορες ενέργειες, κάποιοι ερασιτέχνες κινδυνεύουν να γλυστρήσουν και να σακατευθούν.
Αρα, όλα πρέπει να γίνουν ταχύτερα, εφόσον υπάρχει η καλή διάθεση…
Σήμερα, η οροφή έσταζε κάτω από ορισμένους από τους κουβάδες και ορισμένοι, εύλογα, φοβήθηκαν ότι είχαν ξεχειλίσει οι κουβάδες.
Οι ιθύνοντες των τοπικών ομάδων δεν σχολιάζουν το θέμα, αναγνωρίζοντας την θετική στάση της νέας δημοτικής αρχής, όμως, τι θα γίνει όταν αρχίσουν τα χιόνια και το νερό θα στάζει από παντού στο κλειστό ;

(διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Δύο μέρες πιο πριν, την Παρασκευή 13/12, με απόφαση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Καστοριάς εγκρίθηκε δαπάνη 700 ευρώ για την προμήθεια υλικών και επισκευή της στέγης στο Κλειστό.

https://fouit.gr/2019/01/25/%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bb%ce%b5/

 

 

One Comment

  1. Και δηλαδή επί έναν χρόνο διασυρόμασταν πανελληνίως περιμένοντας 700 ευρώ; Απίστευτο!… Ιδού, λοιπόν, ο νέος διασυρμός!

Back to top button