Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι “Little Peter and the Bad News” Live την Παρασκευή στο Άργος Ορεστικό

O μοναδικός, Little Peter και οι Bad News έρχεται στο La Maison για μια live, ξεκησωτική ερμηνεία με Rock ‘n’ Roll ταξιδιάρικες μουσικές από 50’s, 60’s και δεν …..συμμαζεύεται!

Back to 90’s

H αρχή εδώ, γίνεται γύρω στο 1990 όταν ο Πέτρος Αθανασιάδης γνωστός ως Little Peter δομεί την μπάντα του “Little Peter and the Bad News” με αφορμή τότε το άνοιγμα του Malt n’ Jazz. Έτσι από τότε έχουμε τη πιο αυθεντική Rock n’ Roll μπάντα σε Boogie, Woogie μελωδίες για τους μυημένους, που εμφανίστηκε ποτέ σε αυτό τον τόπο.

Ο σολίστ του πιάνου Little Peter απογειώνει στο πρώτο τζαμάρισμα όποιους είναι γύρω τους. Ακόμα πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται αν το έζησαν αλήθεια ή αν μεταφέρθηκαν κάπως μαγικά σε ένα πλατό του ‘50.

Από κει και πέρα για πολλά χρόνια στο Malt n’ Jazz, Mύλο, Café Αmericain, Dog, με χιλιάδες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα και άπειρες συνεργασίες ξεσηκώνοντας το κοινό μυημένο -και μη-, έρχεται να μας χορέψει, να μας συγκινήσει, να μας θυμίσει λίγο από Fats Domino, James Booker Professor Long Hair, και Jerry Lee Lewis, αφήνοντας πάντα το δικό του μοναδικό στίγμα, θυμίζοντας σε εμάς την πιο γλυκιά εποχή του ’50, ’60 και μαθαίνοντας στους νεότερους τι ακριβώς είναι η μουσική του Rock n’ Roll.

4 Decates-One night

O Little Peter και η μπάντα του, φέτος κάνουν μια μουσική διαδρομή η οποία ξεκινάει από το επαναστατικό Swing του 30′-40′ και καταλήγει στην εξέλιξη του, στο ρομαντικό γρήγορο ρυθμό του Rock’ n Roll που στιγμάτισε τις δεκαετίες 50′ & 60′. Συντελεστές της παράστασης, Guest και ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης θα μας μεταφέρουν νοερά σε διάστημα 2 ωρών σε 4 δεκαετίες με μοναδικό τρόπο. Απολαύστε το!

After Party
Μετά το τέλος του performance η βραδιά συνεχίζεται & τα decks του La Maison αναλαμβάνει ο Zisis Petkanas, για ένα δυνατό party!

Είσοδος: 5 € με μπύρα!

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 

Back to top button